Gifjes

Gifjes downloaden

bent u op zoek naar een leuk bewegend plaatje voor uw website of een project? Deze ijverige dame, Dorret, heeft een hele collectie animaties gemaakt, en u mag ze gratis gebruiken voor non-commerciële projecten.
Site met gifjes

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Internet

15 reacties

 1. En weet je wat ik nou zo grappig vind? Jij, Leendert en ik hebben zelf niks aan die plaatjes. Maar alledrie hebben we ooit kunnen zien en weten, of kunnen ons voorstellen, hoe leuk ze zijn…!

 2. Ja, alleen kunnen bewegende plaatjes (als ze snel bewegen, alleen kunnen we dat dan weer niet zien) problemen veroorzaken bij epileptici. Ik gebruik ze wel voor m’n site maar officieel mag het niet voor BlindSurfer, tenzij ze traag bewegen. Maar ja, wat is traag en wat is snel hé? Ik vind het in ieder geval superfijn om een site op te smukken met plaatjes!!!

 3. Ja Kim, daar heb ik eens wat over gelezen. Ik weet niet hoe dat zit, er zullen vast weer richtlijnen voor zijn.
  Het is zeker prettig als je nu zonder hulp gifjes kunt downloaden. Want zoals ik ergens anders eens zei; dat metGoogle zoeken naar afbeeldingen werkt niet nauwkeurig. Je weet nooit zeker of je hebt gevonden waarnaar je zoekt.

 4. Ik vind het prachtig, en weet je, ik heb de categorie “food” al ontdekt hoor (hahaha, remember last week???). Nu dat Digitalus een aantal weken geleden hun bandbreedte hebben verdrievoudigd, kan ik dus lekker doorgaan; die gif-plaatjes zijn in het algemeen trouwens niet supergroot hé :-d.

 5. Die bandbreedte zal het probleem niet zijn. Daar kunnen we goed mee vooruit.
  Maar gekke Kimmie, ik dacht dat wij er van de week misschien wel, laat ik zeggen 50 gestuurd hebben… of meer? Maar zoek lekker verder joh, het blijft altijd leuk! :Uitgestoken tong:

 6. Ik ga eens zien of ik die ganse site met gifjes kan downloaden; ze hebben ook een vrij betekenisvolle bestandsnaam wat ook handig kan zijn hé. Oh echt, dit is een heerlijke site!

 7. Toptoffe link, én altijd erg handig voor het cyberen over Internet en je wilt iets toptofs plaatsen, thanks Kim… en geniet van een mooi weekend,
  lieve groet Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.