Categorieën
Beeldvormende artikelen

Zwart Breda, dining in the dark

Zwart Breda, je beste blind date ooit

Het is donker, helemaal zwart aan de Haven van Breda; je ziet geen hand voor ogen. Dan wordt dineren een compleet nieuwe ervaring. Zéker aan tafel met vrienden, familie of collega’s die je alleen kunt horen lachen. Was dat nou zalm of kip? Nog maar een hap proberen, als je die weet te vinden. Stoot je buurman nou zijn glas om?
Champagneglazen

Dining in the dark is een ècht unieke beleving aan de Bredase Haven. Bij ZWART gaat het licht uit. Want als je niet kunt zien wat je eet, ga je nog beter proeven. En omdat je het met elkaar doet, ontstaan hilarische situaties. Zie maar eens een hap aan je vork te prikken. Als je geen hand voor ogen ziet, ontstaan andere gesprekken aan tafel. Je raakt niet afgeleid. Dat is dining in the dark, een unieke belevenis die je zéker wilt meemaken.

Waarom in het donker?

Een kans om gasten mee te nemen in hun belevingswereld. Natuurlijk heeft dit concept iets hilarisch, in het donker zijn gasten onthand en gaat weleens iets mis. Dat is nu eenmaal lachen en onderdeel van de ervaring. Maar daarnaast ervaren gasten heel intens hoe het is om blind te zijn. Dat het een beperking is, maar tot hun verrassing ook een verrijking. Je gaat veel beter luisteren (andere gesprekken aan tafel!) en natuurlijk veel beter proeven. Het wordt als een bijzondere ervaring gezien om op die andere zintuigen te (moeten) vertrouwen.

Eet hamburger

Adres en contact

ZWART Breda
Haven 5
4811 WK, Breda
info@zwartbreda.nl
076 700 23 50

Zondag t/m woensdag Gesloten
Donderdag 12:00 – 23:00
Vrijdag en zaterdag 10:00 – 23:00

Website

Lees meer over een ervaringstocht en dineren in het donker