Lachen is gezond

Lachen houdt je gezond

gebitje is aan het lachen

De Britse medische nieuwsbrief Proof! (februari 2005) zet het onderzoek nog eens op een rijtje.
Vrijwel ieder onderzoek dat naar het effect van lachen is gedaan, meldt positieve resultaten. Na een paar lachsalvo’s werken de doorbloeding en spijsvertering aantoonbaar beter, stress neemt af, het immuunsysteem wordt sterker en ook je zelfvertrouwen neemt toe.Man lacht zich groen

Gehypnotiseerd door de lach

4 reacties

  1. Hallo Kim leuk dat je op bezoek was.
    Ik moet zeggen lachen lijkt me erg goed. Dat vertelde
    Bhagwan ook al, en hem heb ik hoog, ook al deed hij soms idiote dingen. Ik heb niet genoeg aanleiding tot lachen. Kun je dat ook zelf creeëren?

  2. Moeilijke vraag. Ik heb zelf periodes gekend waarin er weinig te lachen viel. Ik geloof niet dat het me toen lukte zelf aanleidingen om te lachen te creeëren. Er viel gewoon niks te lachen. Totdat ik beetje bij beetje weer meer oog kreeg voor de wereld en de mensen om me heen en ik ging ervaren dat er toch nog dingen zijn die de moeite waard zijn, waardoor ik weer kon genieten, en ook lachen. Helaas bestaat er naar mijn idee geen stappenplan om zover te komen, het viel niet te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.