Douche

Hoe douche je je als vrouw?

smilie in bad achter een gordijn aan het wassen, hij schrikt als het gordijn open gaat
Kleren uittrekken en sorteren op kleur en op het specifieke wasvoorschrift. Naar de badkamer gaan in een lange ochtendjas. Bij eventueel tegenkomen van echtgenoot ochtendjas goed dichttrekken en naar de badkamer rennen. Naar spiegelbeeld kijken en buik uitzetten. Klagen over vetlagen. Onder de douche gaan staan. Op zoek gaan naar washanden, een voor gezicht, boven- en onderlichaam,plus een scrubspons en een puimsteen, Haar twee keer wassen met komkommer / grapefruitshampoo met 83 extra vitamines. Haarconditioner met komkommer/grapefruitextracten en kokusolie aanbrengen. Vijftien minuten laten intrekken. Gezicht tien minuten met gekneusde abrikozenpitten scrubben tot het rood ziet. De rest van het lichaam wassen met bodygel. Haarconditioner uitspoelen, minimaal vijftien minuten, om te zorgen dat alles er echt uit is. Oksels en benen scheren. De bikinilijn bekijken en besluiten om die maar liever te harsen. Een keiharde kreet slaken als manlief het toilet doortrekt waardoor de waterdruk afneemt en het water heet wordt. Douche uitzetten. Alle tegels afdrogen. Schimmelplekken inspuiten. Uit de douche komen. Afdrogen met een handdoek die de afmetingen heeft van een tweepersoons laken. Hoofd in superabsorberende handdoek wikkelen. Hele lichaam inspecteren op onrechtmatigheden. Terugkeren naar slaapkamer in lange ochtendjas en met handdoek om het hoofd. Bij tegenkomen van echtgenoot: eventuele ontblote lichaamsdelen bedekken en naar de slaapkamer rennen om anderhalf uur de tijd te nemen voor het aankleden.

Hoe douche je je als man?

Douche
Kleren in bed uittrekken en op een hoop achterlaten. Naakt naar de badkamer lopen. Bij tegenkomen van echtgenote met seksgereedschap schudden en intussen `Waaaah!’ roepen. In de spiegel kijken, buik intrekken en lichaam bekijken. Penis in de spiegel bewonderen, aan ballen krabben en aan vingers ruiken. In de douche stappen. Niet zoeken naar washand, is niet nodig. Gezicht wassen. Oksels wassen. Lachen om hoe hard scheten in de douche klinken. Ballen en omringende delen wassen. Achterwerk wassen, haar op zeep achterlaten. Haar wassen, maar geen conditioner gebruiken. Met behulp van shampoo hanenkam maken. Gordijn opentrekken om dit in de spiegel te bekijken. In de douche plassen, richten op de afvoer. Afspoelen en uit de douche komen. Niet letten op water op de vloer omdat het douchegordijn tijdens het douchen buiten de bak heeft gehangen. Zo’n beetje afdeppen. Zichzelf bekijken in de spiegel, spieren laten opzwellen en nogmaals edele delen bewonderen. Douchegordijn openlaten en badmat doorweken. Badkamerlicht en ventilator aanlaten. Terugkeren naar de slaapkamer met handdoek rond middel. Tijdens passeren van echtgenote handdoek afgooien, seksinstrument beetpakken, ‘ yeah, baby ‘ roepen en met het bekken stoten. Bloot figuur staat te schudden met kontje
Twee scheten laten. Kleren van vorige dag aantrekken.

20 reacties

 1. Hahaha! Ja, deze heb ik toevallig pasgeleden gelezen! Erg leuk. Ik doe een poging om te beschrijven hoe ik dat nou allemaal doe (ja, ja, gesensureerd natuurlijk!)
  Hoe douche ik mezelf als ‘man’?
  Kleren uittrekken, ochtendjas aan en alles netjes opvouwen en wegleggen. Handdoek uit de kast pakken, douche aanzetten. Dan sigaretje roken (ja, is slecht, wéét ik…) en even kijken naar het nieuws. Beseffen dat ik de douche al aan had gedaan en dat de keuken nu vergeven is van een geiser-lucht en de badkamer vol met stoom staat, zodat je er, met wat Eucaliptus, een Turks stoombad van kan maken. Raampje in de keuken openzetten en de katten reanimeren van de geïnhaleerde koolstofmonoxide. (Dit was grappig bedoeld hoor!) Dan even kijken in de spiegel (jawel, dat doe ik echt!) naar de spiermassa, of die al weer wat gegroeid is. (Meestal weinig verandering) Vervolgens ochtendjas uit, handdoek ophangen, onder de douche stappen. Dan heb ik een vast ritueel: Eerst de haren en dan de rest. Héééél lang afspoelen en dan kraan uit, afdrogen, aankleden en badkamer droogmaken. Licht uitdoen, naar de slaapkamer, verder aankleden, haren netjes, scheren en tandenpoetsen (want ik douche dan weer meestal ’s avonds na het sporten) En tot slot neerploffen op de bank!
  Nou, valt wel mee toch?

  Het is een leuk verhaal in je log, omdat het zo lekker stereotyp is. Pas geleden het spel ‘Battle of the sexes’ gedaan. De mannenvragen gingen alleen over auto’s, films en voetbal. De vrouwenvragen liepen veel meer uiteen. Toch wonnen wij mannen, omdat ik blijkbaar wel wat wist over die ‘geheime’ vrouwen dingen. Alsof vrouwen geen verstand hebben van films… 😀
  Nou, heb even een tijdje niets laten horen, maar dat heb ik nu geloof ik wel weer goedgemaakt!
  Groetjes! 😉

 2. Ha die Patrick, ik heb me kostelijk geamuseerd hoor! Maar ik vraag me wel af hoe hoog de rekening is van jouw waterver(mis)bruik!!
  Mijn ritueel is heel simpel. Kleren uit, in de wasmand gooien, douchen, afdrogen, de douche netjes uitdoen, aankleden en klaar. Enne het licht hoef ik niet uit te doen. 🙂

 3. @Patrick: neem voortaan de vaat gelijk mee onder de douche hahahaha
  Kim: Ik heb me helemaal bescheurd, en da’s niet fijn met auw in de buik hahahha….
  Ik douche overigens altijd zittend op een douche zitje…heerlijk relaxt en lekker lang 😉

 4. Uit welke cultuur het afkomstig is is mij niet bekend, de cultuur zelf waarschijnlijk ook niet. Degene van wie ik het heb ontvangen ken jij wel.
  Aha, Leendert kent de douche niet. Gebruik jij nog zo’n zinken teiltje?

 5. Hoezo “gebruik jij nog een zinken teiltje?” Is dat niet meer gebruikelijk dan? Natuurlijk gebruik ik tegenwoordig wel de magnetron om water te verwarmen en zet ik geen keteltje meer op het vuur.

  1. 😆 maar niet in een teil Leendert. Tegenwoordig hebben we de luxe dat we kunnen kiezen! Ik bedoel welke badkamer, douche of bad. Ja joh, het is niet meer wat het geweest is. 😉

 6. Ik begin onder de douche meestal eerst met scheren, waarbij ik gebruik maak van scheercrème en wegwerpmesjes. Daarna was ik mijn haren met shampoo en verder hoef ik dan alleen nog af te spoelen. Dan nog even het overtollige water naar het putje vegen, mij afdrogen en Lee is oppie toppie!

 7. Hahaha! Ja, de rekening valt gelukkig mee hoor! Ik bespaar weer op afwassen, want dat vind ik een vervelende klus, (heb geen afwasmachine) dus ik spaar dat meestal wel op! Hihihi! Heb trouwens je banner gebruikt op mijn site om je een link te geven. Dat doe ik tegenwoordig met alle logvrienden. Hoop niet dat je het erg vindt? Trouwens een mooie! Is pas nieuw, toch? Nou, ik spreek je snel weer!

 8. Patrick, ik typ me suf, kan je haast niet bijhouden. Bedankt voor het compliment over de kopfoto, ik zal het Peter doorgeven, die heeft hem vandaag voor me gemaakt, lief hè!
  En wat die rekening betreft; zo gaat het hier ook. Afwas flink opsparen, net als de was, tot ik een volle trommel heb en draaien maar. Ik zou trouwens geen vaatwasser willen, krijg je vervolgens weer het gedoe; wie ruimt hem in, of uit en wie doet de pannen als er teveel troep in zit. Nee dan maar liever ouderwets, en zuinig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.