Bright speech

Op Brightspeech kan je een demo downloaden van o.a. infovox desktop. Met dit programma (30 dagen bruikbaar) krijg je een indruk van het werken met een softwarematige spraak.

Demotekst Bright speech

Op de site kan je ook al een demotekst laten spreken. Je selecteert de taal, de stem, typt je eigen tekst in en kiest voor ‘say it’!
Leuk om eens uit te proberen! 🙂
duim omhoog

Van de site

We invent speech solutions to vocalize your content with authentic and original voices that express meaning and intent.
Over 100 synthetic voices in 34 languages are ready to give a voice to any content producing a natural and pleasant audio result, by turning written input
into speech.
We create the voice your company needs. Just for you.  This is Acapela bespoke expertise. Let’s talk! Man voert gesprek

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Internet

9 reacties

  1. ‘Nu even weinig tijd maar ga het zeker eens proberen! Heb 3 kids waarvan 2 met ernstige dyslexie , wie weet kunnen we daar wat mee. Ik laat het je tzt weten.

  2. @Har, voor jouw kinderen zou dat zeker een uitkomst zijn. Er is ook speciaal voor woordblindheid software gemaakt. Laat maar horen als je meer info nodig hebt.

  3. Ja, ik zou willen dat mijn spraakaanpassing zo klonk. Die van mij klinkt meer als een echte computerstem, niet zoals een robot, maar toch minder mooi als op die site. De intonatie is wel erg goed. Ik kan het aan de uitspraak horen als er ? , . ! enz. gebruikt worden in een zin.

  4. Is of het prima klinkt niet afhankelijk van wat je typt?? 😉
    Zelf heb ik de Fluency Speech. Is ook wel oké. Sommige mensen vinden een heel natuurgetrouwe stem op den duur minder prettig om naar te luisteren. Vooral als je een hoge snelheid gebruikt, een robotstem zoals een Apollo zou dan prettiger zijn. Ach, ik weet niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.