Iemand zoals ik, website door en voor mensen met een aandoening en hun omgeving, contact met lotgenoten

Iemand zoals ik

Iemand zoals ik – Internetcontact met lotgenoten
Of het nu gaat over een beperking in je dagelijks leven, een praktisch hulpmiddel of een hobby die je samen deelt. Misschien woon je bij elkaar in de buurt, of ontmoet je elkaar alleen virtueel. Iedereen kan gebruik maken van wat in de groep wordt gedeeld en kan leren van jouw ervaringen. Maak nieuwe vrienden en help elkaar via Iemand zoals ik!
Reddingsband

Iemandzoalsik.nl is het sociale netwerk, waar mensen die te maken krijgen met een zeldzame chronische aandoening hun emoties, kennis en ervaringen kunnen uitwisselen, waar vragen gesteld kunnen worden en deelgenoten zelf antwoord geven.

Gebruiker van de website

•gesprekken voeren met mensen die in dezelfde situatie zitten, dezelfde diagnose hebben, of dezelfde beperking kennen;
•contact zoeken over allerlei onderwerpen;
•met anderen delen hoe het met je gaat en wat je bezig houdt;
•jouw ervaringen delen en leren van de ervaringen van anderen;

De website verbindt mensen met elkaar: Of je nu net de diagnose hebt gehoord of al lang met een aandoening leeft. Vragen hebt over de aandoening of over ervaringen met medicatie of hulpmiddelen. Omdat je wilt weten hoe je zo goed mogelijk de dag door komt. Of omdat je wilt delen hoe het met je gaat. Iemandzoalsik.nl biedt een niet commerciële plaats op internet waar je jouw informatie veilig kunt delen. De privacy wordt gewaarborgd.

Aandoeningen

De aandoeningenpagina’s worden redactioneel gevuld met betrouwbare informatie van de betreffende patiëntenvereniging. Bij elke aandoening staat steeds een korte omschrijving van een specifieke ziekte met een overzicht van het aantal mensen dat actief is op het betreffende onderdeel. Tevens vind je daar alle gesprekken over de aandoening.

Deze website is een initiatief van de Vereniging Spierziekten Nederland en het Longfonds.
!!!!!!
De site heet voortaan Myocafé. De onafhankelijke site voor en door mensen met een chronische aandoening en hun omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.