Bladen, bladen en nog eens

Bladen

Op deze site vindt u een grote collectie bladen. U kunt denken aan auto’s enmotoren, health en food,
hobby en vrije tijd, kennis en wetenschap, kranten, puzzelboeken, tv-gidsen en vakbladen.
Man leest de bladen, of de krant
Van de site:
Bladen.nl is dé onafhankelijke webwinkel waarin je (proef)abonnementen kunt bestellen voor je favoriete tijdschriften, kranten en tv-gidsen. Met ruim 250 titels zijn wij de grootste aanbieder van Nederland en hebben wij als doel om jou op een zo makkelijk mogelijke manier kennis te laten maken met ons grote aanbod, via verschillende voordelige abonnementen.

bladen.nl

Als je een leesbeperking hebt is er Passend lezen.
Lees je graag kranten en/of tijdschriften? De collectie van Passend Lezen bevat bijna alle landelijke en regionale dagbladen en een groot aanbod aan tijdschriften.
In de collectie kranten vind je bijna alle landelijke en regionale dagbladen. En in de categorie tijdschriften is praktisch elk onderwerp vertegenwoordigd: van sport tot opinie tot vrouwenbladen. Voor jong en oud. Van de Viva tot De Volkskrant.

Kranten en tijdschriften zijn er in meerdere leesvormen. Gesproken kranten en tijdschriften lees je via streaming en/of Daisy-cd. Het is ook mogelijk om een aantal tijdschriften in braille te lezen. Tot slot biedt Passend Lezen ook een aantal kranten en tijdschriften in letterdruk aan. Dit kan in de vorm van het Elektronische Kranten en Tijdschriftenpakket (EKT) en er is een kleine collectie van tijdschriften in grote letter.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.