Toegankelijke bank

Na verzekeraar VGZ is nu ook SNS Bank goed bezig:
De mogelijkheden van internet lijken onbegrensd en toegankelijk voor iedereen. Zo is bankieren via internet in de loop van de jaren gemeengoed geworden. Maar niet voor iedereen; bepaalde groepen mensen, zoals blinden, kunnen niet zelfstandig via internet hun bankzaken regelen. Althans, tot nu toe.

Toegankelijke bank

Eurobriefje

Als eerste ter wereld biedt SNS Bank blinden de mogelijkheid om zelfstandig gebruik te maken van internetbankieren en -beleggen.
Naast de toegang via de vaste pc is het ook mogelijk om gebruik te maken van een Personal Digital Assistant (PDA). Drempelvrij Ă©n mobiel.

Het toegankelijk maken van de site past in het streven van SNS Bank om haar producten en diensten op een transparante en toegankelijke manier aan te bieden. En op die manier de zelfredzaamheid van iedereen waar mogelijk te bevorderen.

6 reacties

  1. En hoe is de rest van de pagina? Ik ben gisteren gefrustreerd naar huis gegaan. Had bij Peg geprobeerd om die download op de VGZ te vinden.
    Hopeloos. Grrrr… Ach, d’r is aan gedacht zullen we maar zeggen 😀

  2. Wat ik uitgeprobeerd heb op de site was goed. Geen links die naar iets onbekends verwijzen omdat er 10 keer link default staat, zoals bij de VGZ. Geen gekke knoppen die er wel moeten zijn maar onvindbaar blijven…

  3. Omdat ze telkens weer zeuren terwijl wij gewoon netjes voldoen aan onze verplichtingen. Omdat ze duur zijn (iedere postzegel die ze gebruiken om ons wat op te sturen wordt in rekening gebracht) in vergelijking met andere banken. Omdat ze weinig klantvriendelijk zijn.
    Maar ik spreek dan over een zakelijke account en weet niet hoe het privé zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.