Nobody is perfect

Nobody is perfect

Het was tijdens een etentje in de kroeg dat het plan, om een kledinglijn op te zetten vanuit ‘zittend’ perspectief, ontstond. Rolstoel
Vele maanden van plannen maken en schrijven volgden. Uiteindelijk hadden we een concreet plan, een financiering en een hele serie aan kledingontwerpen. Tel hierbij een handicap op en er ontstaat een unieke mix, die het mogelijk maakt zaken anders te benaderen. Het vermogen om mogelijkheden en onmogelijkheden in te schatten. Na een aantal maanden is het daadwerkelijk gelukt en is No Body = Perfect BV een feit. De eerste fashionlijn is te koop en wordt er alweer gewerkt aan een tweede collectie met nog meer verschillende items.

En omdat nobody perfect is is deze site helaas niet meer online! Ik heb wel een alternatief voor u gezocht, zie:
4care mode voor mensen in een rolstoel.

Van de website:
4Care is zich op 1 juli 1995 gaan specialiseren als antwoord op de veel gesignaleerde behoefte, naar aantrekkelijke en betaalbare kleding voor mensen met fysieke en verstandelijke beperkingen.
Sindsdien ervaren steeds meer mensen het gemak en het plezier van onze bijzondere kleding en zorgartikelen. 4Care is nationaal en internationaal actief in uiteenlopende geledingen van de zorgsector: Instellingen voor gehandicaptenzorg, verpleeg- en verzorghuizen, thuiszorg, maar ook kinderdagverblijven, revalidatiecentra en ziekenhuizen.

Mensen gaan graag met zorg gekleed. Dat geldt ook voor iemand met een beperking.

Maar het probleem is bekend. Gewone kleding past vaak niet. Speciale kleding oogt vaak niet. 4Care maakt aan dat dilemma een einde met kleding die gezien mag worden. Even comfortabel als doordacht. Even functioneel als betaalbaar. Een verademing voor de gebruiker. Een uitkomst voor de verzorgende.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Internet

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.