Wat een ervaring!

Unieke ervaring

Heb je altijd al eens in een AUTO willen rijden, maar laat je HANDICAP het niet op de normale manier toe? Weet je eigenlijk wel hoe een QUAD of TERREINWAGEN eruit ziet?
Vanaf februari 2004 is er “Stichting I Experience”. Wil je kennis maken met jouw favoriete voertuig? Meld je dan schriftelijk aan op onderstaand adres.
“Stichting I Experience”
T.a.v. Desiree Geysen-Dijker
Joost Sasboutstraat 26
3201 PD Spijkenisse
Telefonisch is de stichting bereikbaar tussen 13.00 – 17.00 onder het volgende nummer 06 – 40 31 87 66
Man op motor
De doelstelling van deze stichting is het cre├źren van mogelijkheden, waarbij mensen met een lichamelijke beperking, kennis kunnen maken met hun favoerite voertuigen.
Mensen met een visuele handicap willen bijvoorbeeld graag toch eens zelf autorijden. Mensen met een evenwicht-stoornis willen misschien toch eens op een motor rijden.
Op een speciaal afgesloten terrein en met de juiste aanpassingen en begeleiding is er veel meer mogelijk dan dat de meesten zullen verwachten.

Zo krijgt Stichting “I Experience”o.a. regelmatig de beschikking over auto’s met dubbele bediening, motoren met speciale zijwielen, terreinwagens, carts, quads enz.

Het gaat om de ”Experience” en om het plezier dat iemand daar aan beleeft.

Naschrift: inmiddels is hun site opgeheven. Voor aktuele contactinformatie adviseer ik een zoekprogramma te gebruiken.

2 reacties

 1. Door mijn handicap, heb ik dingen kunnen doen die ik anders waarschijnlijk nooit zou hebben gedaan ­čÖé
  Zeilen, kanoen, paardrijden, badminton, zitvolleybal en handbikewedstrijden.
  Tegenwoordig doe ik het wat kalmer aan, en iets waarvan ik altijd heb gezegd dat ik absoluut nooit zou doen, doe ik nu toch…
  Rolstoeldansen, en ik vind het nog leuk ook ­čśë
  Trouwens op Robinson Crusoe, zag ik visueel gehandicapten ook waterskie├źn… ach, je moet je niet blindstaren op je beperkingen, maar kijken naar wat wel mogelijk is, en dat is vaak meer dan je denkt ­čÖé
  ik ga zo ‘ns even kijken op die url
  jackie

 2. Precies ja, uitgaan van de mogelijkheden! In plaats van disability is het possibility!! Geldt trouwens ook voor mij, dat ik nu dingen heb gedaan die ik anders nooit zou doen. Voorbeeldje is een beeldhouwweekend. Qua sporten heb ik weinig voorbeelden hoor! Ik kan nog wel meer noemen, maar die dingen liggen meer op het terrein van voorlichting geven. Ook leuk, maar weer heel wat anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.