Interview op radio

Interview

Vandaag hoorde ik een fragment van een interview uit het radio 2 programma: Niets is zeker van 13 oktober waarin onder meer Marijke en David te gast waren. Die over hun ervaringen vertellen als blind stel! Blinde met taststok

Het was best een interessant interview, her en der herkenbaar, soms ook totaal niet. Wat wel erg herkenbaar voor me was waren de vragen die hen gesteld werden! Veel ervan wordt mij ook gevraagd als ik voorlichting geef. Afgelopen donderdag nog, toen ik aan een groepje van een man of 10 voorlichting gaf.

Nb. Helaas is de bron verwijderd. Ik kan het fragment dusniet meer laten horen.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief Getagd

2 reacties

 1. Ha die kim, lang niet gesproken ­čśë
  Heb jij ook een kleurendetector, of is dat Berry?
  Wat is voor jou het beste hulpmiddel, ja ik heb het fragment helemaal beluisterd. Na dat Vlaams weet ik niet meer of beluisteren het juiste woord is, hahaha.
  Ik zeg trouwens steeds vaker tegen jack als ze iets niet open of dicht krijgt, “doe je ogen dicht en voel het dan” Net als bij het afwassen voel je of het schoon is. Wie kookt er bij jullie?

 2. Peggy, ik heb geen kleurendetector, dat is Berry! Hij is echt multifunktioneel hoor…
  En het voordeel is natuurlijk dat ik kleuren ken dus makkelijk onthoud welke kleur iets heeft, en zelf mijn kleding kan combineren.

  Beste hulpmiddel? Oei, moeilijk. Mijn hond en mijn computeraanpassing (onze Claire en mr. Jaws!).

  Berry kookt, ik geef er geen bal om, hij gelukkig wel!
  En die tip van jou aan Jackie is een goeie. Zeg ik ook vaak tegen de jongens als iets niet schoon is. Altijd controleren met je handen. Want wat voor het oog niet zichtbaar is…. is dat meestal wel voor de vingertoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.