In de dierentuinen aapjes kijken

In de Nederlandse dierentuinen is er het gehele jaar door vanalles te zien vóór de schermen, tijdens de junimaand dierentuinmaand geven de dierentuinen ook een kijkje “achter de schermen”. Aan de hand van verschillende thema’s zijn er activiteiten te beleven die anders zijn dan anders. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen in een dierkeuken, zien hoe dierverblijven worden gebouwd of kun je meelopen tijdens een rondleiding achter de schermen.
Op deze website vind je onder het kopje “Kalender” de activiteiten per dierentuin en per juni weekend.
Aap beeldt horen, zien en zwijgen uit


Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief

18 reacties

 1. Dierentuinen blijven leuk Kim … dierentuin Emmen blijft mijn favoriet. ( Al is het vanuit alphen aan den rijn wel een stukkie rijden ).

  gr. Erik

 2. Kwam even aapjes kijken. :shake:
  Mail (will nog be published) (verplicht). Het lijkt webstreepje nieuwe stijl wel.
  Die vul ik dus niet in. Even kijken wat er gebeurt.
  Klik op Submit Comment.
  “Fout, vul de verplichte velden in (naam, e-mailadres).”
  Invullen dus:
  paardenman@bekijkut.nl
  En nu?

 3. Tja, met dat mailadres kun je dus alle kanten uit.
  Nu maar de goede mail opgegeven.
  En als je deze twee reacties verwijdert, Kim, breng je niemand op een idee.
  Groetjes.

 4. Ach weet je wat het is, je kunt er invullen wat je wilt, zolang er maar een @ in staat. Nooit je echte adres invullen!
  En er zijn nog meer overeenkomsten met web-log.nl, zij gebruiken nu een script of weet ik hoe je het noemen moet dat in sommige opzichten hetzelfde is als WordPress. Misschien een soort uitgeklede versie. :whatever:

 5. Had je niet ook een weblog bij Blogse?
  Ik ga daar maar eens reclame voor maken. Zag zojuist een log bij Nanos die de lieden prijst die met een eigen domein voor zichzelf beginnen. Een villa!
  Nou, geef mij maar een rijtjeshuis aan de Blogsestraat. :smirk:

 6. Sterker nog: ik héb daar een weblog. Die doek ik wel op maar ben nu nog te druk. Heb zojuist dat Ht.track geïnstalleerd. Tsjonge, makkelijk zeg, nu kan ik gewoon de tekst selecteren, inclusief de verwijzingen naar plaatjes want die staan goed. Terwijl het in het backup.xml bestand nog geschreven staat met [ en ] en zo!! :duim omhoog:

 7. Jij HHTrack (twee keer H gevolgd door Track), ik ben hem kwijt. Er gebeurden rare dingen op mijn computer en ik heb systeemherstel ingeschakeld. De bestanden stonden er nog, maar die kon ik niet meer openen. Ook de pas geinstalleerde feedreader is verdwenen. Maar daar mis ik niets aan. Gewoon geregeld buurten is veel gezelliger.
  Onthoud dus de datum waarop je die Ha Ha Track hebt geinstalleerd.
  Voor het opdoeken van de weblog bij Blogse heb ik geen knop kunnen vinden. Er zijn vragen over gesteld op Forum, maar ik heb geen antwoord gezien.
  Ach, maakt ook niet uit. Plaats je niets meer, zal de weblog op een dag vanzelf verdwijnen. Je kunt trouwens alle berichten verwijderen, zodat ze ook niet meer door Google worden vermeld, en er eentje plaatsen met een verwijzing naar je eigen domein. Gratis reclame.
  En nu is het tijd voor een borrel. :bier:

 8. Ik dacht al dat ik er iets fout in had geschreven maar ontdekte niet zo gauw wat dan… Last van oververmoeidheid, geloof ik!
  Ja zeg, al mijn logs verwijderen en dan ook een pc met kuren krijgen en vervolgens een niet-werkende HHTrack zeker? Ik wacht nog maar even. Enne, proost! :koffie:

 9. Paardenman, volgens mij moet je in de beheerpagina eerst naar het controlepaneel, dan naar web-logs, en ik kwam daar een link web-log wissen tegen.

 10. Eens kijken wat er hier allemaal gebeurt. Hmm technisch geneuzel over web-log-blogse-punt-nl. Niet te volgen :pill:

  Leuke tip trouwens voor die dierentuinen! :duim omhoog:

 11. Ik had het over het verwijderen van logs bij Blogse, Kim. Jij ook? Bij Blogse heb ik nog steeds niets kunnen vinden over het verwijderen van de weblog in zijn geheel. Controlepaneel? Wat is dat? Kom het woord nergens tegen. Beheerdersgedeelte?
  Die HHTrack werkt prima. De problemen die ik op mijn compu heb gehad, hadden daar niets mee te maken. Maar door het systeemherstel dat ik liet uitvoeren is het pas geïnstalleerde programma gewist.
  Voorlopig wis ik niet de oude logs op webstreepje. Die houd ik dan maar als archief. ik zoek nog een andere methode om die gegevens rechtstreeks op te slaan op de harde schijf.

 12. Sorry Paardenman, ik maak een fout. Het is tijd voor een computerstop voor me, denk ik, want zoals vaker lees ik niet goed.. Ik lees nu dat jij het hebt over Blogse, en daar heb ik nog niet naar gekeken. En ik bedoelde web-log.nl… Zucht, soms word ik moe van mezelf.

 13. Brede glimlach hiero! Ja joh, ik zou eens moeten leren doseren. Niet alles in zo kort mogelijke tijd willen, slapeloze nachten… En dat voor een hobby. Dus de stekker gaat er zo uit en morgen vol frisse moed er tegenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.