Locatie achterhalen.. waar ben ik?

Locatie delen

Nieuwe uitvinding! Telefoongesprek
Achterhalen, via een mobieltje, waar iemand zich bevindt! Dat kan via waarbenik.nl (site is opgeheven). Waar-Ben-Ik is een oplossing die gratis is voor iedereen. Geen registratie, geen verborgen kosten, geen kleine letters.
Een afspraak buiten de deur? Deel je locatie tot je aankomt. Weten waar de kinderen zijn? Installeer de app op hun telefoon.

En we blijven aan de gang. Ook deze site doet weinig meer…. zomer 2021. Inmiddels zijn er via WhatsApp en andere apps mogelijkheden om je locatie te delen. Succes.

Zo is er GPS-coördinaten met de app Waar ben ik. Ja de naam blijft hetzelfde.
Deze app zal je geolocatie status en je locatie op de kaart laten zien. Je locatie wordt elke 5s geüpdatet. Als je je telefoon gebruikt en aan het bewegen bent, zal het mogelijk zijn je route op de kaart te volgen.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief

10 reacties

  1. Ja, daar werd ook over gesproken (ik had het op tv gezien) maar nee, dat was niet de bedoeling. Dat is een kwestie van vertrouwen, net zoals pubers niet gecontroleerd willen worden en men ervan uit moet kunnen gaan dat er voldoende vertrouwen is, en ga zo maar door. Flauwekul. Het kan, zo veronderstel ik, door iedereen gebruikt worden, met welke intentie dan ook. Dat zo’n systeem gebruikt kan worden door politie of ambulance of weet ik wat, ja dat lijkt me wel wat. Verder niet.

  2. Precies, die waren er niet zo blij mee, zo vernam ik!! Ach, logisch toch. Dat gaat voor allerlei andere doeleinden gebruikt worden. Vraag me af, straks is het tegen ofwel in strijd met de wet op de privacy, of zo iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.