Locatie achterhalen.. waar ben ik?

Locatie delen

Nieuwe uitvinding! Telefoongesprek
Achterhalen, via een mobieltje, waar iemand zich bevindt! Dat kan via waarbenik.nl (site is opgeheven)

Maar nu is er een andere site Waar-ben-ik

Waar-Ben-Ik is een oplossing die gratis is voor iedereen. Geen registratie, geen verborgen kosten, geen kleine letters.

Een afspraak buiten de deur? Deel je locatie tot je aankomt. Weten waar de kinderen zijn? Installeer de app op hun telefoon.

Waar-Ben-Ik is een gratis dienst voor het delen van je locatie met wie je wilt. De dienst is gebaseerd op de filosofie dat jij zelf bepaalt WIE mag weten waar jij bent. Jij bepaalt zelf WANNEER je vrienden weten waar je bent. Jij bepaalt zelf of je dat wel of niet wilt delen.

Jij deelt waar je je bevindt via de Android App op je toestel. Vrienden, familie en kennissen kunnen jouw locatie bekijken via de Waar-Ben-Ik website of via de app als zij die ook hebben geïnstalleerd.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Internet

10 reacties

  1. Ja, daar werd ook over gesproken (ik had het op tv gezien) maar nee, dat was niet de bedoeling. Dat is een kwestie van vertrouwen, net zoals pubers niet gecontroleerd willen worden en men ervan uit moet kunnen gaan dat er voldoende vertrouwen is, en ga zo maar door. Flauwekul. Het kan, zo veronderstel ik, door iedereen gebruikt worden, met welke intentie dan ook. Dat zo’n systeem gebruikt kan worden door politie of ambulance of weet ik wat, ja dat lijkt me wel wat. Verder niet.

  2. Precies, die waren er niet zo blij mee, zo vernam ik!! Ach, logisch toch. Dat gaat voor allerlei andere doeleinden gebruikt worden. Vraag me af, straks is het tegen ofwel in strijd met de wet op de privacy, of zo iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.