Blogonomie

Blogonomie

Weet je de juiste betekenis van het woord dat hieronder staat, of kun je deze raden? Klik op een van de drie mogelijke betekenissen en lees meer over het ontstaan van dit woord.

blogonomie = Ronddraaiende vraagtekens

Betekenissen:

Nb. De 3 sites die ik hier vermeld had geven allen foutmeldingen, zijn opgeheven.
Op de site van Van Dale kun je ook de betekenis van nieuwe woorden opzoeken. Al ooit gehoord van buffermacht? Of van shopdaten, werftrap, plasboete, fruitbom, afbitchen, bankmakelaar of cryonaut?
De site www.vandale.nl kan op tal van vragen rondom woorden en hun betekenis antwoord geven.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief

4 reacties

  1. Enerzijds komen er woorden bij, anderzijds verdwijnen er ook woorden. Bij meerdere nieuwe woorden die in dit log staan heb ik in eerste instantie geen idee wat ze betekenen. Het zijn misschien ook wel de woorden die niet lang gebruikt zullen blijven worden. Ik bezoek de website van Van Dale regelmatig, maar dan met name om even in het Hedendaags Nederlands iets op te zoeken.

  2. De cryonaut smolt bij het zien van die knappe bankmakelaar tijdens het shopdaten en kreeg een plasboete. De bankmakelaar kon hem alleen maar afbitchen en beweerde dat het kwam door het eten van die fruitbom. Helaas kon de werftrap tussen hen in niet als buffermacht dienen.

    Nu maar wachten tot Van Dale ‘fuck you’ opneemt als officiele begroeting van een politieagent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.