Spoor je hond op

Spoor je hond op

Als het gaat om navigeren en opsporen, is het tegenwoordig GPS wat de klok slaat, zou je zeggen. Mooi mis.
Wil je bijvoorbeeld je verdwaalde hond traceren, dan gaat er niets boven zendertjes en ontvangers van radiogolven. Zoekmachines voor huisdieren zijn er al langer, maar de Pet-Tracker is het eerste consumentenproduct. Ze komen uit Finland waar ze onder meer gebruikt zijn om bijvoorbeeld elanden te volgen in de natuur. Of honden te volgen in de jacht.
Hond

Detectnu heeft een heel assortiment vanaf 549 euro. Ze hebben een bereik van minstens vijf kilometer. “Dit is de simpelste, gemakkelijkste en snelste manier om je beste vriend te traceren,” aldus een woordvoerder van Detectnu.

Nb. Detect nu is onvindbaar. Site is uit de lucht! ­čśë

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief

7 reacties

 1. Leuke reclame. Heb je aandelen in de firma? :Uitgestoken tong:
  Vanaf 549 euro. Een koopje.
  Ik heb heel wat ‘beste vrienden’ gehad. Die liepen niet weg, die waren niet bij mij weg te slaan. Kwestie van opvoeding. :In de war:

 2. Ik vond het wel grappig om te lezen; simpelste, snelste en eenvoudigste manier… Tsja, en ook de duurste. Ik dacht meteen dat het effectiever is ervoor te zorgen dat je (meestal) hond goed luistert! Maar goed, dat lijkt weinig mensen gegeven, als ik op het veld of in het park vaak het gegil en geschreeuw hoor van mensen om er maar voor te zorgen dat hun lieve hondje terugkomt. Het dier luistert voor geen meter. Een cursus gedrag en gehoorzaamheid zou beter werken, en goedkoper zijn!

 3. Tja als ik weer een hond zou hebben dan roep ik wel….
  549 euri zijn heel veel sorbets!!!
  Of een tent…
  Een reisje naar Londen
  Een bril
  Stoellkussens
  ………..
  ……….. ­čśÇ ­čśÇ
  EEn paar keer naar het theater

 4. Je kunt het ook zo doen zoals een kennis van ons. Zo hard op je vingers fluiten, dat je je een ongeluk schrikt als je er niet op bedacht bent! Het werkt wel!! :Glimlach:

 5. Toch is een pet tracker wel handig, ik heb fretten en als die loops zijn krijgen ze een pet tracker om, zodat ze door wilde verwanten worden gedekt. Als ze eenmaal gedekt zijn vang ik ze terug uit de natuur, levert mooie jongen op.

  Groetjes Richard

 6. mijn hond was kwijt en ik vroeg heb jij mijn hond gezien ik weet niet waar hij is :Weet van niks: ik wil mijn hond terug en vrijdag toen ik uit school kwam en hij stont voor me mijn hond :Man knikt: :Man knikt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.