Actie tegen de voorgenomen bezuinigingen

Actie tegen bezuinigingen

De Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie (Ango) komt in actie tegen de voorgenomen bezuinigingen die kwetsbare groepen in de samenleving hard treffen. Chronisch zieken en gehandicapten moeten kunnen blijven meedoen in de samenleving. Laat hen niet aan de kant staan.

Chronisch zieken en gehandicapten worden al vele jaren ondersteund met landelijke regelingen die hun vaak lage uitkeringen aanvullen. Hierdoor worden hun hoge kosten gecompenseerd, hebben zij net iets meer te besteden en kunnen zij mee blijven doen in de samenleving. Anno 2013 lijken de plannen van het kabinet desastreus voor het inkomen van deze kwetsbare groepen Nederlanders.

De Ango wil dat chronisch zieken en mensen met een beperking kunnen meedoen in de samenleving. Nu en in de toekomst. Daarom zijn zij een actie gestart tegen de voorgenomen bezuinigingen op de inkomensondersteuning. Ze gaan de strijd aan tegen de kabinetsplannen en willen de Tweede Kamer ervan overtuigen dat er geld beschikbaar moet blijven voor de mensen die het hard nodig hebben. Chronisch zieken en gehandicapten mogen niet veroordeeld worden tot een rol achter de geraniums. Bent u het hiermee eens? Steun hen dan door de petitie te ondertekenen en de mensen in uw omgeving te vragen dat ook te doen.

Nb. kennelijk is de petitie van de site gehaald dus heb ik de link verwijderd!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.