Nominatie beste vrijwilligersorganisatie

Nominatie voor het TOG

Sinds een jaar of 17 werk ik als vrijwilliger voor het Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties . We houden ons bezig met de belangen en behoeften van mensen met een beperking in Tilburg en omgeving. Dit doen we door o.a. gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de gemeente, door het geven van voorlichtingen aan kinderen in het basisonderwijs, door gebouwen en openbare voorzieningen te toetsen op toegankelijkheid en bruikbaarheid, door het organiseren van praktijk doedagen voor ambtenaren etc.

Nominatie beste vrijwilligersorganisatie 2014

En nu, wat een geweldig nieuws! We zijn genomineerd als beste vrijwilligersorganisatie 2014. Wat een eer voor onze 57 vrijwilligers.
We zijn apetrots op deze nominatie. Al het harde werken van de medewerkers en vrijwilligers wordt hiermee beloond. Zij hebben dit dubbel en dwars verdiend.

Als u het TOG een warm hart toedraagt, stem dan op ons! Dit kunt u doen door voor 16 juni naar www.contourdetwern.nl te gaan. Mijn dank is groot!

Nb. Helaas kunnen alleen inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout stemmen, tijdens de stemprocedure wordt om adresgegevens gevraagd en er vindt een postcodecheck plaats. En intussen is de link naar het stemformulier verwijderd (2017)!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.