Antwoordnummer en gratis telefoonnummers opzoeken

Antwoordnummer

Voor brieven heb je postzegels nodig. Maar als je van een bedrijf het antwoordnummer weet is je post portvrij.
Het is vergelijkbaar met een postbus, maar bij antwoordnummers betaalt de ontvanger de postzegel, u kunt dus gratis uw papieren post verzenden.
Eurobiljetten in een waaier

antwoordnummers opzoeken.

Antwoordnummers zoeken is nog nooit zo makkelijk geweest. Zoek en vindt een antwoordnummer snel en gemakkelijk via de zoekmachine. Je kan zoeken op bedrijfsnaam, woonplaats of op de eigenaar van dit nummer. Probeer het uit!

Via een antwoordnummer kun je vaak op goede wijze een poststuk versturen. Hiervoor hem je dan geen postzegel nodig. Antwoordnummers worden uitsluitend verstrekt aan bedrijven en ze zijn in heel Nederland te verkrijgen. Bedrijven betalen hiervoor een vast bedrag per jaar. Jij kunt je poststukken (of pakketten) vaak gratis retour zenden naar zo’n nummer.

Telefoon

Een 0800-nummer is een gewoon telefoonnummer, echter net als bij een antwoordnummer betaalt ook nu de ontvanger (oftewel het bedrijf dat u belt), waardoor u gratis kunt bellen.
Via de site kunt u onder andere zoeken op huistelefoonnummer, mobiel nummer, zoeken op of naar adres, postcode, fax. Ook buitenlandse telefoonnummers kunt u zoeken via de site!

Telefoonnummer opzoeken

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Internet

9 reacties

    1. Wat is er nu weer aan de hand met “antwoordnummer opzoeken”, de site is mogelijk geblokkeerd. Wie zorgt voor opheffing blokkade?

  1. Via Internet is plotsklaps de site “Antwoordnummer” komen te vervallen en weet iemand hoe dat komt of hoe je anders een antwoordnummer kunt opzoeken?

  2. Ik heb geen flauw idee. Ik heb uitsluitend informatie en de link naar die site gegeven en ben niet verantwoordelijk voor hun webpagina. Ik lees dit:
    The server is temporarily unable to service your request due to bandwidth limit has been reached for this site. Please try again later.

    Tijdelijk probleem dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.