Werkvinder maakt het vinden van werk makkelijker

Werkvinder vergemakkelijkt het vinden van werk

Als je op zoek bent naar een baan weet je hoeveel tijd en moeite het je kan kosten om het internet af te speuren! Er zijn veel vacaturesites. Maar iedere website heeft zijn eigen aanmeld- en inschrijfprocedures. Sommige zijn uitgebreid, andere beperkt.

Snel vacaturesites doorzoeken

Er is nu een nieuwe site, die in 1 keer ongeveer 90% van alle vacaturesites van Nederland doorzoekt. Zoeken, naar werkvinder?
Werkvinder heeft een php-applicatie ontwikkeld die automatisch alle beschikbare rss-feeds van de vacaturesites analyseert. Deze feeds komen ieder uur beschikbaar.
De applicatie importeert automatisch alle nieuwe banen in een eigen database. Dit heeft als voordeel dat een zoekopdracht in deze database razendsnel wordt uitgevoerd.

Meta zoekmachine

Binnen de metazoekmachine kan gezocht worden op trefwoord, opleidingsniveau, provincie en type baan. Het gebruik van de site is geheel gratis.

Nb. Helaas is de site offline (september 2018). Er zal vast nog werk te vinden zijn maar niet meer via die site!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief

4 reacties

  1. Da’s handig. Ik had mijn CV her en der geplaatst maar dat leverde nog niks op. Nu heb ik een leuke baan en ik hoef niet weg dus het maakt niet uit. Maar ik ben niet van plan om bij mijn huidige werkgever levenslang te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.