Tv, de tijd van je leven met Kim

Kim op tv

TV
Gisteren kreeg ik via mijn homepage een mailtje van iemand van de redactie van het programma De tijd van je leven. Zij vroeg me of ik mee wilde werken aan een van hun uitzendingen. Vandaag belde ze me en legde uit wat de bedoeling is. Ik ken het programma niet en las er op de site van de EO het volgende over;

In het programma De tijd van je leven leert presentatrice Mirjam Bouwman, onder meer bekend van de serie ‘Zij gelooft, zij niet’, de bewoners van verzorgingshuis ‘De Amerhorst’ kennen, signaleert kleine en grote wensen en gaat over tot actie.
Door verrassingen, ontmoetingen en leuke acties probeert ze de bewoners bijna letterlijk de tijd van hun leven te bezorgen.

Ik kan nog geen details geven, maar ik mag dus meewerken aan die ‘verrassing. Dinsdag zijn de opnames al, spannend!!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

28 reacties

 1. Wat is de bedoeling? Gaat ze jou de tijd van je leven bezorgen, of ga jij helpen om een ander de tijd van hun leven te bezorgen? Ben je de wensfee, ohnee dat is van de NCRV.
  Ik wacht het maar af, maar ben wel nieuwsgierig, zoals altijd 😉 Succes dinsdag!

 2. Ja hoe zou dat toch komen.
  Was ook eens gevraagd voor Pa Paul (of schrijf je dat aan elkaar), maar daar heb ik geen ja op gezegd! en oja, voor een stukje in Mijn geheim, wilde ik ook niet. Je moet ergens grenzen trekken hè! 😀

 3. Volgens mij heb ik daar een stukje van gezien bij een herhaling van Man bijt hond. Ik vind het idee erg leuk. Alleen de dame als fee verkleedt, die de wensen in vervulling laat gaan van bewoners van een verpleeghuis, vind ik erg kinderachtig. Misschien haal ik nu programma’s doorelkaar, dat zou zo maar kunnen.
  Tuurlijk ga ik wel kijken, ik ben erg benieuwd… 😉

 4. Als het uitgezonden wordt… eerst de opnames, we moeten kijken hoe de dames reageren, of het wat wordt en zo, nou ja, vaag allemaal. Ik heb geen flauw idee wanneer het uitgezonden wordt. Het programma duurt een half uur en daarin zijn er 3 blokken. In 1 ervan kom ik…

 5. Ja inderdaad, de grens ligt duidelijk bij mijn geheim, maar natuurlijk ben ik nu weer benieuwd wat “jouw geheim” is 😉 Jack en ik hebben een eed afgelegd, (hm noem je dat zo?) dat we nooit meer enige medewerking verlenen, aan televisie, radio, kranten of welke vorm van media dan ook. Ben jij altijd tevreden met het eindresultaat?

 6. Na jullie laatste ervaring??
  Nou tot nu toe ben ik wel tevreden, ik kreeg ook altijd inzage en zo, dus wist ik wat er gepubliceerd zou worden, en kon evt. wijzigingen aanbrengen. Natuurlijk vind ik het ene interview beter dan het andere, maar dat ligt dan, denk ik, deels aan de interviewer, aan hoe het gesprek ging, de vragen die gesteld werden en de doelgroep voor wie het bestemd is. Dus nooit slechte ervaringen gehad, gelukkig.

 7. Ja, na onze laatste ervaring. Het krantenartikel was zó slecht en zit vol fouten. Ik heb een e-mail gezonden naar de correspondent wat we gezegd hebben. Niets meer van hem gehoord.
  En op TV zullen we zeker nooit meer iets zeggen. We hebben de band nooit meer bekeken. Oh die stemmen zijn niet van ons! :Knipoog:

 8. Dat is inderdaad een trieste zaak, zeker in jullie geval waarbij het zo belangrijk was dat het geheel goed in beeld werd gebracht. Ik heb zelf wel altijd inzage gevraagd, vooraf, om dit soort toestanden te voorkomen. Liggen wel op een ander vlak dan bij jullie, deels, maar het blijft hoe dan ook vervelend als je woorden verkeerd weergegeven worden.

 9. Oh jee hee! endan ik op 23 november op radio 1. bovenstaande doet mij beven van angst! maar nee, ik heb een beginnend contact met Norbert en zijn vrouw dus kan hem altijd door Ella in zijn kont laten bijten als ik niet goed doorkom!! maar het blijft altijd spannend. vooral omdat je vaak te veel met de randvoorwaarden bezig bent en je dus niet goed kunt concentreren op het eigenlijke doel…. maar goed, gewoon doen, Kim!! Zal een brailletv gaan kopen.

 10. Haha, gek jong. Ik denk dat ik het met dit programma, de opname, minder moeilijk zal hebben. Het gaat niet om mijn verhaal, mijn gedoe, maar om die dames. Ik ben hulpstuk. Dus hoef niet te graven, hoef niet allerlei moeilijke vragen te beantwoorden… hoop ik.

 11. Het gaat in deze uitzending niet om mij hè, ik ben middel. Maar ik vind het wel erg spannend omdat ik me er nauwelijks op kan voorbereiden, het is een complete verrassing, ook voor mij, hoe het zal gaan…
  In wat voor programma was je moeder?

 12. Een of ander gelovig programma, waarin ze vertelde hoe het was om een kleinkind te verliezen enzo. Mijn moeder is katholiek, maar er kwamen daarna allemaal dominee’s praten over troost enzo.
  In elk geval zie ik je wel verschijnen op tv.

 13. Hé, die Kim… Dat levert vast een mooi filmpje op voor je website!
  “Ben benieuwd voor welk karretje je wordt gespannen.”, schreef Paardenman, maar… het zijn toch alleen maar paarden die voor een karretje gespannen worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.