Vakantie

Linda en Ilse

Deze foto kreeg ik van de week van mijn zwager. Er stond bij dat die 2 meiden samen met hun ouders de komende weken met de benen omhoog zitten op een camping in Frankrijk! Daar zal hij zich nog lelijk in vergissen. Een dochter van 2 en eentje van nog geen jaar, dat zal een hoop drukte geven!
Wij gingen vroeger ook met de jongens op vakantie maar inmiddels gaan ze niet meer mee. Chris (19( is van plan een vriend te gaan bezoeken in Engeland. En Dennis (17) heeft net eindexamen gedaan en hoopt op een vakantiebaantje want hij zit op zwart zaad. En wij? Wij blijven lekker thuis, en hopen op veel zonnige dagen! Iedereen een prettige vakantie gewenst.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Kim

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heartkiss: :wehyven: :weet-van-niks: :twisted: :stom: :stokbrood: :sortof: :sad: :roll eyes: :red face: :proosten-bier: :proost: :perfect: :party animal: :mrgreen: :moon: :mad: :love mail: :lol: :kikker-pijl-boog: :kiekeboe: :jankend: :innocent: :idea: :humping: :huilend: :hugging: :hongerig: :handkiss: :gewonnen-beker: :get a life: :firefox: :evil: :egoboost: :drinking: :dog: :doei: :dj: :dansend poppetje: :cry: :cheerleader: :champion: :babe: :arrow: :Woman in love: :Vraagteken: :Surprised: :Smileys: :Romeo: :Rollende ogen: :Rasta: :Knipoog: :Eek: :Cool: :Confused: :Computerfight: :Coffee: :-| :-P :-D :) :!:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.