Bezig met een verhuizing

Bezig met de verhuizing

Iemand thuis?

Al even ben ik weinig te vinden op web-log. Ik voeg zelf weinig toe en reageer niet of nauwelijks bij anderen. De reden hiervan is een verhuizing. Die zal al met al nog wel een paar weken in beslag nemen.
Het gaat tot nu toe erg goed, we schieten hard op. En mazzel want het weer werkt goed mee. We verhuizen alles zelf dus dan is het wel zo prettig dat het niet regent! Voorlopig dus even stilte vanaf deze kant. Stress wegens verhuizing!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

6 reacties

 1. Een drukke leuke tijd. Maak er wat van.
  Wij deden ook alles zelf. Toen wij in 1998 verhuisden raakte ik wel vast met de auto in de klei in mijn eigen tuin. De buurman was gelukkig heel sterk (stratenmaker).
  Bedankt voor je bericht trouwens.

 2. Ja Frank, het heeft zo zijn charme… Maar wat mij betreft mag het gauw klaar zijn hoor. Nu zit ik nog in mijn eigen huisje, maar binnekort is alles hier leeg en in het andere huis een rommel. Maar ik moet niet zeuren want ik krijg er iets moois voor terug. Berry werkte 25 jaar bij een verhuisbedrijf en hij is de rust zelve in deze tijden. Doet alles op zijn gemak en hij kan enorm veel. Heb ik mee geboft want ik word erg onrustig als er zoveel gedaan moet worden, waarvan ik een hoop niet eens zelf kan!

 3. Fijn dat de verhuizing voorspoedig verloopt.
  Met zo een rots in de branding als die van jou komt het allemaal goed.
  Sterkte en succes verder en hopelijk tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.