Een goede dag voor de ezel

Een paar dagen terug las ik Kinderen van de liefde van Marilyn French. Een indrukwekkend boek. Meteen daarna begon ik in Een goede dag voor de ezel van Tim Krabbé. Een klein boek maar daarmee niet minder boeiend! Ik ga zeker meer van hem lezen en kan dit boek van harte aanbevelen.

Omslag van het boek, Een goede dag voor de ezel

‘Schitterend zoals het ongehoorde en gruwelijke toeval uit het begin gespiegeld wordt in het ongehoorde en ontroerende toeval van het slot. Voor zulk toeval is een groot schrijver nodig.’ – Het Parool
‘Er zijn weinig dingen om naar uit te kijken, maar een nieuw boek van Tim Krabbé hoort daar zeker bij’ (…) kleine roman over mislukte wraak, onbedoeld heldendom en nooit meer verwachte liefde (…) zit vol wendingen en leunt op een verrassend plot’ – Algemeen Dagblad
‘juweeltje’ (…) ‘Een uiterst spannend boek waarbij de lezer meer dan één keer op het verkeerde been wordt gezet.’ – Provinciale Zeeuwse Courant

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

3 reacties

  1. Ik ben zelf ook niet echt een lezer, maar dit boek vond ik toch goed. In het begin vond ik het wat verwarrend (omwille van de verschillende verhaallijnen) maar hoe verder ik kwam in het boek, hoe duidelijker alles werd.
    Wat ik goed vond aan de manier waarop het boek geschreven is, is dat je meevoelt met het hoofdpersonage. Je krijgt begrip voor haar gedrag.

    Wat ik wel leuk vond, is dat alles in chronologische volgorde verloopt. Dit maakt het boek ook gemakkelijker om te kunnen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.