Opluchting

Wat een opluchting

Sinds ik gebruik maak van WordPress heb ik het script al meerdere keren ge-upgradet. Steeds, tot mijn opluchting zonder noemenswaardige problemen. Tot afgelopen vrijdag. Ik had er al zo’n voorgevoel van maar dat neem ik niet altijd even serieus!

Alle stappen doorlopen, niks aan de hand. De laatste stap zou zijn het bestand upgrade.php openen, op de link klikken die verschijnt en klaar.
👿 Maar niks hoor, er verscheen geen link, enkel een leeg scherm. Heb heel wat tijd besteed op het forum, in de faq enz. maar geen oplossing gevonden. De provider moest eraan te pas komen.
Slaat met hakbijl in op computer
Wat bleek… nou… ja hoe verzin je het, hij schreef:
Het script wilde meer geheugen in gebruik nemen dan toegestaan was. Het toegestane geheugengebruik is nu verhoogd naar de maximale waarde.

Hè hè opluchting, probleem opgelost. Nu nog wat kleinigheden, hoop ik, en het is weer in orde! Joepie, opgelost!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

2 reacties

  1. Ik ga echt niet in de techniek, laat ik mooi aan anderen over!
    Maar tadaaa de Nederlandse vertaling, dat nl_nl.mo bestand doet hetnu weer, sinds de vorige upgrade in juli gaf ie alleen een internal server error en da’s niet best hè. En ik kan weer backuppen, dat lukte ook al niet, dus het lijkt erop dat het met de vorige upgrade mis is gegaan. Nou ja,nu weer hersteld allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.