Vrijwilliger in beeld

Vrijwilliger in beeld van het TOG

Sinds enkele jaren heeft het TOG waar ik als vrijwilliger werk, een vaste rubriek op haar website en FAcebookpagina. De spotlights worden dan op een van de vele vrijwilligers gezet.

En ditmaal was ik aan de beurt! Ik heb een leuk gesprek gehad met de opbouwwerker die er daarna een samenhangend geheel van wist te maken.
Ook op deze manier leren de vrijwilligers elkaar beter kennen en tevens krijgt de ‘buitenwereld’ een indruk van wie er werkzaam zijn bij het TOG.
Vrijwilliger Kim

Deel van het artikel:

In deze serie laten we nu Kim van Iersel aan het woord. Kim is één van de oudgedienden. Zij is al twintig jaar bij het TOG actief als vrijwilligster in diverse functies. Begin ‘97 kwam ze als 23-jarige jongeling binnen.

Kim is volledig blind als gevolg van een auto ongeluk in 1991 op haar 18de. Haar leven was al behoorlijk veranderd door de verhuizing van haar geboortedorp Udenhout naar Tilburg, anderhalf jaar eerder.

Maar dat viel in het niet bij het ongeluk waarbij zij haar toenmalige vriend en goede vriendin verloor. Zij zelf liep een zware hersenbeschadiging op met als gevolg een volledige onomkeerbare blindheid en het kwijtraken van haar reukvermogen. Haar leven stond volledig op zijn kop. Na het ziekenhuis begon het verwerken van dit verlies en revalidatie via Theofaan (het huidige Visio) en het Loo Erf in Apeldoorn.

Als u het volledige artikel wilt lezen bezoekt u deze pagina: Interview met Kim.

Meer interviews op mijn site.

3 reacties op “Vrijwilliger in beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.