Prijsuitreiking fotowedstrijd

Prijsuitreiking fotowedstrijd in Amsterdam

Maandagochtend 6 uur, pieppiep pieppiep. De wekker, zo vroeg? Ben ik niet gewend maar het is dan ook een speciale dag. Om 7 uur word ik, vergezeld door Berry en Zeppo, opgehaald om naar de prijsuitreiking in Amsterdam te gaan. Want vandaag mag ik als winnaar van de fotowedstrijd voor blinden de prijs in ontvangst gaan nemen. Spannend!

De reis duurde lang maar veilig kwamen we aan in hartje Amsterdam, de locatie was het Nationaal Brilmuseum. Het was er druk, werd steeds drukker met mensen van MSD, I care producties en de pers. Fotograaf
Na inleidende toespraken werd ik door Vincent Bijlo naar voren geroepen en stelde hij me enkele vragen. Vervolgens overhandigde dhr. Chirfi Guindo, directeur MSD, mij de prijs, beter gezegd prijzen!

Dhr. Guindo, Vincent en Kim

Ik krijg namelijk een fotoworkshop van Sarah Wong en heb tevens dinerbonnen gekregen zodat we lekker uit eten kunnen. Oh ja ook nog een grote beker, met brailleinscriptie die al mooi staat te pronken hier!

Nadien werden er nog meer foto’s gemaakt en beantwoordden zowel Vincent als ik vragen van mensen van de pers.

Vincent en Kim

Het was een bijzonder spannende, en ook wel vermoeiende dag waar ik nu met heel veel plezier op terugkijk!

14 reacties

  1. Dag Kim,

    Vanmiddag hoorde wij van je trotse ouders dat jij samen met jou lieve hond de winnaar was van een fotowedstrijd. Van harte proficiat. Geniet van deze prijs en de eeuwige roem daaraan verbonden en van het ongetwijfeld lekkere eten wat nog gaat gebeuren.

    Jan en Sonja Vera.

  2. wauw, van harte gefeliciteerd !

    Vind het zowiezo knap dat je foto’s kunt maken, die van mij lijken nergens op …….

    Geniet van je prijzen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.