Weinig en nog wat

Weinig nieuws

telefoon
Inmiddels heb ik mijn laatste dienst gedraaid bij de Kindertelefoon, voorlopig dan. Ook de vierde groep cursisten heeft zijn laatste les in email en internet erop zitten. We houden nu een zomerstop. Dus dat betekent dat ik zeeën van vrije tijd heb. Weinig nieuws dus!
Mini auto
Vandaag komt Bert, uit Rhoon, in zijn Morgan. Helaas hebben we niet het weer van vorig jaar, toen we met open dak konden rijden. Hij wil naar Oosterbeek rijden maar goed, we zien wel.

En oja, ik was dus benaderd door de NCRV. Inmiddels is er een aantal gesprekken gevoerd en dinsdag komt iemand langs, met camera. Dan is nog altijd niet definitief of er televisieopnames komen. Zij bespreekt de resultaten en het plan met de redactie. Dus valt er nu weinig over te zeggen, vermoedelijk hoor ik in de loop van volgende week meer. Fotocamera

Ook het Oogfonds heeft me benaderd. Mijn foto komt nu zelfs in een notarisagenda, zo hoorde ik. Hij (de foto) is alleen wat gedateerd. Met mijn lange haar nu ben ik onherkenbaar geworden!!
Verder is het Oogfonds bezig met de voorbereidingen voor de Ziezobeurs. Mij werd gevraagd of ik deze beurs wil openen. Nou, nog even over nadenken hoor. Wel ben ik actief mee aan het brainstormen gegaan over hoe ze een deel van de beurs in willen richten.

Dat was het weer, ik ben pleite want Bert kan er ieder moment zijn. Tot gauw

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

1 reactie

  1. jammer dat je niet (??????) naar oosterbeek bent geweest. het is daar prachtig mooi. ik was er zondag jl veel bossen stilte vogels en lekker ruikende natuur (en veel regen). Ik was in het Airborne museum. wat ook weer in een park ligt. en ik reed wel met de kap open. op de motor dus hihihhi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.