Aardige jongens

Aardige jongens

Toen in mei dit jaar het nieuwe theaterseizoen bekend werd ging ik gelijk op de site kijken. Het eerste dat mijn aandacht trok was een concert van Frank Boeijen, Henny Vrienten en Henk Hofstede. Wat mij betreft 3 topartiesten. We zijn in de afgelopen jaren vrij vaak naar concerten van Frank geweest en ook Henk, toen met de Nits, bezochten we eens. En Henny Vrienten ken ik natuurlijk met name van Doe maar. Ik besloot kaartjes te bestellen, had er hoge verwachtingen van, terwijl het anderzijds spannend was hoe deze samenwerking uit zou pakken!

Afgelopen zaterdag was het zover. De première van Aardige jongens, in Tilburg. Een uitverkochte zaal met een publiek waarvan de gemiddelde leeftijd hoger lag dan de mijne. Vond ik enigszins verrassend.
De heren stelden niet teleur, het was geweldig! Gezamenlijk namen ze de muziek voor hun rekening, het leken wel duizendpoten. De liedjes waren afwisselend; mooi, goed, grappig. Een paar oude hits passeerden de revue, van zowel de Nits als Doe maar als de Frank Boeijen groep. Ze hadden er zelf ook duidelijk plezier in, vulden elkaar goed aan en wisselden af. Muzikant
Van september 2008 tot en met januari 2009 spelen Boeijen, Hofstede en Vrienten samen in Nederlandse en Vlaamse theaters.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.