Autorijden

Autorijden

Vandaag een dagje bij vrienden doorgebracht. We reden aan het eind van de ochtend naar Utrecht. Routebeschrijving meegenomen want tsja, het was alweer veel te lang geleden dat we er geweest waren! Auto
Er zijn zo van die stereotiepe uitspraken dat vrouwen niet kunnen autorijden en ook geen kaart kunnen lezen. Dat gaat in mijn geval wel op omdat ik niet eens een rijbewijs heb!

Maar goed, ega zou volgens bovengenoemde uitspraak moeten beschikken over vrouwelijke trekjes… Ik meen dat ie tot wel vier of vijfmaal toe fout is gereden. Eigenlijk wil ik dat niet eens weten. Laat mij maar met mijn ogen dicht zitten genieten van de muziek, ik merk het wel als we er zijn! Shit zeg, en we komen er al veel te weinig en dan ook nog eens te laat. Balen maar niet getreurd, aan iedere weg komt een einde, zo ook aan de weg naar Utrecht.Stress Eenmaal op plaats van bestemming was de frustratie en irritatie als sneeuw voor de zon verdwenen. Niet in de laatste plaats vanwege het prachtige weer, maar natuurlijk ook, en vooral, door de gezelligheid!

Gelukkig maakte hij het op de terugweg meer dan goed door in 1 keer recht naar huis te rijden. Poepoe, autorijden; een vak apart.
Ik zeg nog; de volgende keer gaan we wel met de trein, dan kunnen we hooguit de verkeerde pakken!Trein

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

9 reacties

 1. Ja klopt Irma, heel handige, wij hadden er eentje van routenet.nl maar die klopte dus niet. En ik als bijrijder kan de functie van kaartlezer niet vervullen of ik zou hem in braille mee moeten nemen. Misschien ook een idee. ­čśë

 2. Ik wist het, ik wist dat die reactie zou komen! Had het me zelf ook al gerealiseerd, gelijk toen ik het schreef. Maar ja, misschien toch maar in de herkansing dan?

 3. En toch zou het heel handig zijn als de ‘bijrijder’ de routebeschrijving ter hand neemt, zodat je in een keer naar de juiste bestemming rijdt…
  Zeg ik als chauffeur van de band, terwijl mijn eega naast mij kaart moet lezen. Er zijn trouwens hele exacte routebeschrijving uit te printen via ANWB routeplanner op internet.

 4. Kim, altijd mooi om van de muziek te genieten als je in de auto zit… zeker als het om een lievlingsnummer gaat..!
  Zie ook mijn logje van vandaag :Knipoog:

 5. Memorabele, en die heb ik heel heel veel hoor, lievelingsnummers. Dus de weg kan wat dat betreft niet lang genoeg zijn. Behalve dan als je op tijd wilt komen :Knipoog:

 6. die mannen ook, mijn man en ik vormen een perfect koppel in de auto, ik lees kaart en citeer hier mijzelf even, ‘over 5 cm moet je rechtsaf’
  Maar gelukkig komen we overal en redelijk snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.