Nog meer geklets

Geklets

Even wat geklets van mij, de laatste nieuwtjes! blabla, geklets

Gisteren hebben we een leuke dag gehad: Dennis werd lekker in het zonnetje gezet voor zijn verjaardag! Veel visite, cadeautjes. Overigens, ik liep niet voor schut door die kopstoot van m’n hond. Het ijs had de zwelling vooraf al weten te voorkomen of beperken!
Dadelijk ga ik even naar de kapper. Ik hoop dat het droog blijft want het weer is bar slecht vandaag.
Kapper

Morgen krijgen we opnieuw visite en zaterdag komt Desiree gezellig langs. ’s Avonds verwachten we Mariëlle en Richard om Dennis te feliciteren. Zondag staat er eindelijk niks in de agenda, inpakken en zo, de laatste voorbereidingen voor een paar dagen Ermelo. Erg spannend.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

2 reacties

  1. Hoi Kim, inderdaad slecht weer. vanmorgen heb ik al ruim twee uur gewandeld. Ik was net op tijd voor de bui thuis.
    Wat ga je aan je haar laten doen??

  2. Nou, het bleef gelukkig bij een stevige wind, dus flink trappen!
    Mijn haar is (was) 35 cm. dus al behoorlijk gegroeid. Heb er weinig aan laten doen, het is nu iets meer op 1 lengte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.