Sporten voor iedereen

Zaterdag wordt een spannende dag! Ik ben opgegeven voor de fotowedstrijd voor mensen met een handicap door een van de mensen die lesgeven tijdens de gym! Als ik die win ben ik een jaar sportheld van Decathlon Tilburg! De fotowedstrijd is een onderdeel van de dag die verder geheel in het teken staat van sporten voor mensen met een beperking of chronische ziekte.
Kim tijdens het sporten op de mat

Sporten voor iedereen op het Decathlon Aangepast Sporten plein

Op zaterdag 22 september wordt het Pieter Vreedeplein eenmalig omgetoverd tot Decathlon Aangepast Sporten plein. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers en voorbijgangers diverse aangepaste sporten uitproberen en demo’s bekijken. Dit evenement wordt georganiseerd door het Steunpunt Aangepast sporten en SportSupport van de gemeente Tilburg i.s.m. Decathlon Tilburg en diverse sportaanbieders. Daarnaast zijn ook Lokaal 7, Brownies & Downies en PLUS Pieter Vreedeplein betrokken bij het evenement, zij verzorgen gezonde versnaperingen.

Sportclinics en demonstraties

Een tiental aangepast sportaanbieders verzorgen tijdens de sportieve middag clinics en demonstraties. Denk hierbij aan vechtsporten, balsporten en dansante beweegactiviteiten. Met dit evenement hoopt de organisatie meer bekendheid te geven aan het sportaanbod voor mensen met een beperking of chronische aandoening en mensen te laten zien hoe leuk deze activiteiten wel niet zijn.
Buikspieroefening op grond
Daarnaast wordt er deze middag bekend gemaakt wie de sporthelden van Decathlon Tilburg zijn geworden. Alle deelnemers van de fotowedstrijd voor mensen met een handicap, georganiseerd door Decathlon, kunnen op het evenement een presentje op komen halen.

Oproep deelname fotowedstrijd

Voor de duidelijkheid volgt hier de tekst over de fotowedstrijd.

Ben jij de volgende Sportheld van Decathlon Tilburg?

Op zaterdag 22 september 2018 organiseert Decathlon Tilburg samen met het Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant een sportdag op het Pieter Vreedeplein. Geef je op voor deze dag en word hét gezicht van Decathlon Tilburg.
Medaille
1. Als je een verstandelijke, lichamelijke of andere beperking hebt en je hebt een mooi sportief verhaal of hoogtepunt waar je trots op bent? Geef jezelf dan op vóór 16 september en je maakt direct kans om op zaterdag 22 september gehuldigd te worden als de Sportheld van Tilburg!
2. Uit alle aanmeldingen zullen 2 winnaars worden gekozen, 1 vrouw en 1 man. Zij worden uitgenodigd voor een professionele fotoshoot en ontvangen een volledig nieuwe sportoutfit van Decathlon Tilburg. Deze foto’s worden gebruikt in de communicatie van de winkel! Voor alle deelnemers aan deze actie zal er een presentje klaarliggen bij Decathlon Tilburg op 22 september.
3. Wat moet je doen en opsturen:
• Jouw naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres
• Welke sport je beoefend
• Bij welke club/vereniging je lid bent
• Een leuke sportfoto van jezelf
• Waarom je deze sport zo leuk vindt en de nieuwe sportheld moet worden!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.