Etenstijd

Etenstijd

Vanavond gingen we uit eten bij Etenstijd, een betrekkelijk nieuw restaurant. Mijn ouders hadden ons en mijn zus plus familie uitgenodigd. Het was een leuke kennismaking met het restaurant, beslist voor herhaling vatbaar. Er waren diverse buffetten. Je kon 2 uur lang zoveel opscheppen als je wilde en kiezen wat je lekker leek. In feite zou alleen de eerste gang, het voorgerecht, al volstaan omdat er zoveel keus was en het allemaal heerlijk smaakte.
Eet groot stuk vlees
Etenstijd is een aanrader als je eens in Tilburg een restaurant zoekt. Wel vooraf reserveren, vrees ik.

Maar dat was nog niet alles. Op een gegeven moment werd ons de vraag gesteld of we zin hebben in het voorjaar met z’n allen een week naar de Belgische kust te gaan!! Ik verslikte me nog net niet. Hartstikke leuk natuurlijk, krijg er nou al zin in.
Niet verwonderlijk dus dat ik concludeer dat deze etentjes voor herhaling vatbaar zijn!
Toeter en ballonnen

Nb. In 2017 heeft een brand dit restaurant verwoest en het zal niet heropend worden.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

7 reacties

  1. Met zo’n gezelschap wil je natuurlijk wel meer uit eten … en op vakantie, zoals in Wassenaar, maar nu een hele week. Wij zien er naar uit! 🙂

  2. Oh, dat is leuk, heb je ook iets om naar uit te kijken, toe te leven, over te dromen. Ja, we zijn weer in het metaforen tijdperk aanbelandt, of was dit nu een allegorie 😉

    Ik ben overigens 2 weken geleden bij vrienden uit logeren geweest in Remersdaal. Wat heb ik genoten. Zomaar net over de grens onder Maastricht, het prachtigste landschap, en stilte. Heerlijk! Ik ben maar een weekendje geweest, maar had het gevoel op zijn minst 2 weken weg te zijn geweest.

    Ik kijk dus ook alweer uit naar het volgende bezoek, ik dring mezelf gewoon op 😉

  3. Dat wist ik dus niet! Ik weet wel dat het er storm loopt dus leek het me sowieso wel handig te reserveren. Ik weet wel dat je vooraf moet betalen, anders kom je er ook niet in! Maar ja dat is wel logisch want met al die mensen die op verschillende tijden komen en dan 2 uur eten en dan weer vertrekken. Tja, dat is niet om bij te houden, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.