Baby

Baby

Néé, ikke niet. Maar kreeg vandaag een geboortekaartje in de bus. Veel van mijn leeftijdsgenoten, vrienden van vroeger, oud-klasgenoten, mensen die ik van het stappen ken, veel hebben kinderen of willen ze. Maar nu is mijn jeugdliefde aan de beurt!! Baby met fopspeen

Ja ja, op mijn 15de werd ik tot over mijn oren verliefd op een heel lieve jongen. De verkering duurde niet gek lang, maar we hebben altijd contact gehouden. De laatste maanden door omstandigheden niet maar vandaag dus een teken van leven. En wel van gezinsuitbreiding! Geweldig! Dus vanaf deze plaats: André en Wendy: van harte met baby Sem!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

2 reacties

  1. Denk jij ook nog aan gezinsuitbreiding?? Eigen kids? Het “moeder-zijn” gevoel? Krijg je de kriebels niet als je dit van jouw leeftijdsgenoten hoort??

  2. Nee, ik denk niet aan gezinsuitbreiding. De zorg voor Chris vind ik voldoende, ondanks dat hij niet mijn eigen zoon is en inmiddels al bijna 18 is. Jaren terug al kreeg een vriendin van vroeger haar eerste kind en dat riep bij mij geen moedergevoelens op. Het is gewoon een feit dat heel veel mensen die ik ken, van vroeger, familie, vrienden, kinderen krijgen. Prima maar nee, voor mij dus beslist niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.