Genomineerd

We zijn genomineerd

Computerscherm
Samen met een vriend heb ik ervoor gezorgd dat in Tilburg computerles gegeven kan worden aan mensen met een visuele handicap. We sloten aan bij een al aanwezig digitaal trapveld. Inmiddels zijn we een zelfstandig draaiend ‘project en zelf fungeer ik ook geregeld als docent.
Vandaag ontving ik, tot mijn verrassing, onderstaande info.

Trafveld Trofee

Op onze oproep voor genomineerden voor de Trapveld Trofee 2004 zijn er tientallen voordrachten gedaan. Woensdagavond 24 november 2004 is de jury bijeen geweest.
Zij hebben na beraadslaging in iedere categorie een klein aantal Kanshebbers gekozen. De winnaar per categorie wordt pas bekend gemaakt op de slotbijeenkomst van de Digitale Trapvelden op de .NL-manifestatie op 2 december. De andere Kanshebbers krijgen dan een Eervolle Vermelding. Maar allemaal worden ze in het zonnetje gezet, want dat verdienen ze.

De 3 Kanshebbers voor Beste Project in alfabetische volgorde:
* Heuvelverhalen van Digiteek De Heuvel, Breda

* Techniek Ontsluierd van Cybersoek, Amsterdam

* Internetles voor blinden en slechtzienden, Ypelaer en Seniorweb in Tilburg

De jury maakt de uitslag bekend tijdens de slotbijeenkomst van de digitale trapvelden;
Op donderdag 2 december zal het Evoluon in Eindhoven bruisen van de organisaties en projecten die laten zien hoe zij gebruik maken van ICT voor vernieuwingen en verbeteringen op het gebied van zorg, veiligheid, wonen en jongeren & leren.

Ik vind het een grote eerdat we genomineerdzijn! Het is een beloning voor ons werk en de inspanning die we verricht hebben.

Nb. In het verleden had ik een site over dit trapveldje bij @home. Deze webruimte is echter opgeheven in 2021.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

7 reacties

  1. Hoi Kim,
    Hartstikke goed dat dit landelijke bekendheid krijgt en net als Jan wil ik de felicitaties overbrengen. Dit getuigt ervan dat je heeeeeeel
    goed bezig bent.
    Leon

  2. Ik was er echt heel blij mee, en trots op! We hebben de trofee niet gewonnen, maar wel een bos bloemen en een bon ter waarde van 250 euro. Die verdween (helaas) gelijk in de zak van de voorzitter van Seniorweb, waar wij de computers van huren en hebben staan. Overigens terecht hoor, maar ik zat stiekempjes toch al wat plannetjes uit te broeden! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.