Schouwburg geeft kaartjes weg

Schouwburg Tilburg roept op

Enige tijd geleden las ik deze oproep van de schouwburg Tilburg:

Is er iemand in je omgeving die altijd klaar staat voor een ander, van wie je denkt dat hij/zij zeker een mooie voorstelling of concert verdient? Vertel ons waarom deze persoon zoveel voor zijn/haar omgeving betekent!
In december staan we stil bij anderen, niet alleen bij diegenen die het moeilijk hebben, maar ook bij hen die zich inzetten voor die ander. Daarom maken we graag een aantal mensen blij met een ontspannen avondje uit.

Lach

Kaartjes gewonnen

Ik wist wel iemand die hiervoor in aanmerking mocht komen. Dus gegevens ingevuld en verzonden. Tot mijn grote verrassing ontving ik gisteren bericht dat ‘we’ hebben gewonnen. Hoezo we? Tja, ik had natuurlijk Berry genomineerd! ­čść Kennelijk vond men mijn argumenten overtuigend genoeg en nu mogen we, ja gelukkig mag ik met hem mee, een avondje naar de schouwburg.

Keus gemaakt

We hadden keus uit tal van voorstellingen en concerten en kozen de Top 2000 Live Revolution!

In november begint het al wat te kriebelen, maar tegen het einde van het jaar heerst er overal in het land de TOP 2000-koorts! De ideale remedie? TOP 2000 Live natuurlijk! Als een sneltrein razen de elf waanzinnige muzikanten door de Lijst der Lijsten, om alleen te stoppen bij de hoogtepunten. Liedjes, nostalgie, herinneringen. Zitten, staan, dansen. Meedoen, meemaken en meebeleven. TOP 2000 Live brengt gegarandeerd een muzikaal spektakel naar de schouwburg!

De TOP 2000 Live band was afgelopen jaren in de december de huisband tijdens het proeflokaal van Frits Spits op Radio2. Na 3 theatertournees reist nu de REVOLUTION tour door het land met natuurlijk Imagine de nieuwe nummer 1.

Top 2000 live

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.