Kim op een ansichtkaart

Ansichtkaart

Ja hoe verzinnen ze het hè! Mijn hoofd staat al afgebeeld op een postzegel. Dat heb je met een filatelist als partner. Een tijdje terug kon je namelijk zelf een afbeelding of foto insturen waarvan een postzegel werd gedrukt. Zo’n velletje van een stuk of 10 zegeltjes heeft Berry nu in zijn bezit waar een pasfoto van mij voor werd gebruikt.

Die kan ik binnenkort gaan plakken op een ansichtkaart waarop ik te zien zal zijn. Het Oogfonds gaat een setje kaarten drukken waarop zij afbeeldingen plaatsen van mensen die ooit mee hebben gewerkt aan teksten en interviews voor hun folder. Een paar jaar terug ben ik geïnterviewd voor het blad Oogcontact en er zijn toen foto’s gemaakt. Die ze nu gaan gebruiken is de foto waarop ik op mijn stok leun.
Het setje ansichtkaarten wordt gestuurd naar hun donateurs.
Draaiende mail
Vandaag kreeg ik een mail van iemand van de NCRV. Die wil met me in contact komen in verband met een programma dat gaat over liedjes en de rol en betekenis daarvan in iemands leven. Gezien de grote hoeveelheid songteksten op mijn site in combinatie met mijn levensverhaal stuurde hij me die mail. Ik ben benieuwd hoor!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.