‘stopper’ van het Oogfonds! toont advertenties met mijn foto

Stopper

Als u denkt mij te hebben gezien in een landelijk, regionaal of lokaal (dag)blad, dan kan dat kloppen. Als u de reclame van het Oogfonds, in een stopper, wel heeft gezien maar mij niet heeft herkend, dan kan dat ook! Oude foto hè. 😆
Advertentie van het Oogfonds, de stopper

Oogfonds op meer plaatsen zichtbaar

De komende maanden verschijnen diverse advertenties zoals hier getoond, in verschillende landelijke en regionale dagbladen. De dagbladen steunen dit Oogfonds door deze advertenties gratis te plaatsen als zogeheten ‘stoppers’. Een ‘stopper’ wordt gebruikt om onverkochte advertentieruimte op te vullen. Met de advertenties wil het fonds mensen bewustmaken van het feit dat blindheid en slechtziendheid dichterbij is dan velen denken.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

11 reacties

  1. Haha ja lekker belangrijk. Die stoppers zijn zo onopvallend dat de meesten ze over het hoofd zien!! Over ogen en Oogfonds gesproken!

  2. Maf mens!
    Lijkt me geen best plan, daar komen alleen maar ongelukken van en ik weet wat dat met een mens kan doen. Laat het maar zoals het is! 😆

  3. Dan moet ik toch nog een krant gaan kopen 😉 Ben je al meer tegengekomen overigens in een folder. En die stoppertjes worden toch best wel gelezen. Ik vind het een goede actie van die dagbladen!

  4. Toch niet nodig denk ik want vandaag ontving ik het volgende berichtje:
    “De advertentie van het Oogfonds met jouw foto stond zaterdag in Trouw, een halve pagina op tabloidformaat. Dat valt dus wel even op.”

  5. Afgelopen weekend in het Brabants Dagblad nog wel. Niet zo groot als in Trouw, maar het viel duidelijk op!! 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.