Nummers en getallen

Omdat ik even niks beters weet…
Nummers

Vandaag was ik zomaar wat aan het surfen, kwam om de een of andere reden bij sites over nummers en getallen, over numerologie terecht. Na alles wat ik daarover, of over mijn uitkomsten, heb gelezen moet ik zeggen dat ik er weinig van geloof. Het is te vaak tegenstrijdig. Maar goed, morgen dus ben ik jarig. En als ik de cijfers van mijn geboortedatum optel kom ik uit op 33. Dat kan ik weer optellen tot 6 maar doe ik niet want dan krijg je iets teveel combinaties, al die nummers. Denk ik. Dus iemand enig idee wat mijn geboortejaar is? Dobbelsteen

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

55 reacties

 1. Fijne Oudejaarsavond Kim!
  Van de Chinese nummers heb ik ook niet veel begrepen. Staat 33 niet voor nasi goreng? 😉

 2. Het zou best eens kunnen, ik zie door de bomen het bos, of is het oerwoud, niet meer! Ik heb al wel gelezen dat ik heel veel ben, en niet ben of heb, en ach, laat maar waaien, ik ben gewoon mezelf. 🙂

 3. Indiaans teken: Poema
  Chinees teken: Hond
  En dan stond dat nota bene nog wel op mijn eigen site Leendert, onder het kopje zin en onzin!!

 4. Leendert, ik ben maar eens een typering over het schaap op gaan zoeken. Lees even mee;
  Ram (schaap, geit)
  Creatief, rustig maar hartstochtelijk, en een beetje ongewoon. Geiten zijn oprecht, en ze hebben een grote verbeeldingskracht. Ze kunnen niet goed tegen druk. Een Geit waardeert de goede dingen van het leven. Nostalgisch en romantisch. Artistiek begaafd. Geiten houden niet van roosters en routines. Ze zijn perfectionistisch en willen niet opgejaagd worden. Grote inzet bij emotionele betrokkenheid. Veel overtuigingskracht en charme om de dingen naar zijn/haar hand te zetten. Een Geit heeft de neiging om op een onconventionele manier tegen de huidige trends in te gaan. Betrouwbaarheid is een lastig woord voor de Geit. Het is niet dat ze onbetrouwbaar zijn, maar juist een beetje onvoorspelbaar en houden graag een slag om de arm. Een Geit kan compleet onverwacht op je stoep staan.
  Ahum… Leendert? Heb je al plannen voor morgen??

 5. Ja, voor morgen heb ik al plannen, maar ik blijf hier in de buurt. Ik houd overigens wel van roosters, maar niet om op te grillen… Haha.

 6. Maar stiekem herken ik jou toch wel in de geit die hierbovenwerd beschreven. Maar ja, eigenlijk vind ik die typeringen vaak zo bedrieglijk want je ziet erin wat je erin wilt zien, haalt eruit wat je wilt herkennen, of maakt het in gedachten toepasselijk. Ach ja, het is ook een manier om je avond door te brengen hè!!

 7. Ja ja, die Kim…
  Mogen wij niet weten wat erover geschreven staat?
  En of ik dan maar sneller moet schrijven? Ik houd niet zo van druk, want zoals je daarnet al zag maak ik dan wat fouten met flarden tekst…

 8. Hond
  Trouw, loyaal, verdraagzaam en de kampioen van het goede doel. De Hond heeft een afkeer van ongerechtigheid en oneerlijkheid. Honden zijn eerlijk en open, kunnen niet goed ergens omheen draaien. Soms koppig, vaak behulpzaam. De Hond is het meest zorgzame teken van de Chinese dierenriem, en kan zich de problemen van anderen te veel aantrekken. Integer en betrouwbaar. Scherpe intuïtie, goed aanvoelend vermogen. Honden houden niet van grote gezelschappen en hebben een bloedhekel aan confrontaties, ook al kan een Hond daar op zich heel goed mee omgaan. Prima gesprekspartner met gevoel voor humor. Honden zien de dingen soms te zwart/wit en kunnen ook te veel in het verleden leven. Een Hond is gevoelig voor depressies, maar komt er meestal wel snel weer uit. Over het algemeen is de Hond het betrouwbaarste teken van de dierenriem, en geneigd iedereen alles te vergeven. Een Hond steunt je wanneer je dat nodig hebt, motiveert je als je het niet meer ziet zitten, troost je als je verdrietig bent en staat (bijna) altijd voor je klaar. Als kind is de Hond meestal erg gehoorzaam en soms wat angstig. Dit kind heeft veel aanmoediging nodig. Honden voelen zich doelloos en verloren wanneer ze alleen wonen, maar wanneer ze omringd zijn door mensen die van hen houden is het leven vol geluk. Als ouder vaart een Hond op instinct, en dat gaat uitstekend.

 9. Da’s meer wat voor een schaap, dat glas wijn.
  Hé, ik ga zo horizontaal, want ik ben weer lang genoeg op geweest vandaag.
  Ik wens je voor morgen veel gezelligheid en mooi lenteweer!

 10. Hoi Kim,ook namens mij van harte gefeliciteerd met je verjaardag,ik had net een kijkje genomen op je website en kwam hier terecht op jouw verjaardagsdag,ik las je stukje over nummerlogie,wel ik moet zeggen heb er niet zo veel mee.
  In het chinees ben ik een tijgertje,een visje als hollandse horoscoop maar indiaas zou ik niet weten,misschien als je zou willen kun je dat op zoeken voor mij of eventueel mij kunnen vertellen waar ik het kan vinden,mijn geboorte datum is 22 feb,1962,enne ik zal zeker meer gaan lezen op jouw weblog en jouw site.Heb grote bewondering voor je.
  Liefdevolle knuffel van Janny

 11. Hallo Kim,
  Via Mike kom ik op je site en ik wil je van harte feliciteren met je verjaardag!!!
  Ik wens je een hele fijne dag en alle goeds voor je komende levensjaar.
  Groet,
  Yvette

 12. Van harte, Kim!
  Je bent in goed gezelschap, mijn schoonmoeder, de moeder van mijn beste vriendin en de schoonmoeder van mijn baas zijn ook jarig vandaag en ik ga op jullie allemaal een borrel nemen! 😀

 13. Bedankt iedereen!
  Pauline, daar kan ik nog een kennis van me aan toevoegen en ook mijn neef! Dat wordt 6 keer proosten dan.

 14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ja, las ik op de eveneens voor mij nieuwe site van Mike. Wat een lekker drukke site heb jij. Geweldig. Veel succes ermee.
  Zelf ben ik nog maar net begonnen.
  In ider geval een hele fijne dag en een geweldig NIEUW JAAR voor jou.
  Groet, Henny

 15. En oh ja, de eerste foto’s zijn gemaakt, niet alleen door mij hoor. Sommigen zijn gelukt, niet iedere foto is het waard om te bewaren maar alle begin is moeilijk. Dadelijk gaan we naar de Griek en eer er een foto online komt zijn we zeker weer een dag verder.
  En iedereeen nogmaals of alsnog bedankt voor de felicitaties!

 16. Spuit 11 komt je ook nog even persoonlijk feliciteren!
  Van harte en nog een fijne avond!
  Had jij wel eigesgebakken appeltaart?
  *Snik, op het feestje waar ik was ontbrak die*

 17. Ik ben blij dat ik dit log nog niet eerder heb gelezen, anders zou ik weer een raadsel hebben gehad. 😕 Fijn dat het juiste antwoord er al bij staat, maar klopt het dat er nergens een link van staat, of lees ik daar overheen Een hele fijne verjaardag nog. 🙂

 18. Huh? Link naar wat, een site over numerologie? Die heb ik veel teveel gelezen, heb ze geschrapt! Of bedoel je iets anders?

 19. quote:
  Haha klopt Anna, en ik zag dat het er bij Mike op z’n site bij stond!
  Ik heb het niet bij Mike gezien, maar heb het becijferd:
  33-(1+9+0+3 zijnde de datum) = 20
  20-(1+9 zijnde de eeuw waarin je geboren bent) = 10
  10 = 1+9 of 2+8 of 3+7 of 4+6 of 5+5, waarvan alleen de combinaties 82, 73 of 64 in aanmerking zouden kunnen komen. Van ‘64 ben je niet, je bent nog láng geen 42, van ‘82 ben je ook niet, want je bent geen 24 meer, blijft over 1973.

 20. Goed Anna, klopt precies. Overigens was mijn opmerking over dat het er bij Mike stond niet voor jou persoonlijk bedoeld, maar alleen dat het dus al ergens genoteerd stond.

 21. Volgens Leendert ben ik geen hond maar een os oftewel buffel. Nou ja, ik ben in het oerwoud der astrologie al lang het spoor bijster geraakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.