Tijd van je leven

Diepe zucht.

Dat was het dan, de opnames voor De tijd van je leven zitten er op!
Vanmorgen vroeg werd ik gebeld… “Kun je vandaag al komen?” Soms moet een mens flexibel zijn, dus wat geregeld en hopla, om een uur of half 2 reden we richting Zaandam. Anderhalf uur later werden we hartelijk ontvangen met een kop koffie, kennismaking met iedereen, de ruimte waar de opnames gemaakt zouden worden werd getoond, etc.

Die vonden rond half 4 plaats. Zal er nog steeds niet teveel over zeggen. Niet alleen omdat het een verrassing moet blijven (?) maar ook omdat ik geen idee heb hoe het zal worden. Ik weet wel hoe het is gegaan, in grote lijne dan, want het gaat zo snel allemaal.

Maar ik heb dus ook geen idee of het wat is/wordt, of het goed is. Ben zelf niet echt tevreden want vond mijn rol in het geheel wat vaag, onduidelijk. Maar goed, de producer en regisseur waren erg tevreden, en laat ik er dan maar even vanuit gaan dat het in orde is, dat ze gelijk hebben/krijgen.

Rond 5 uur reden we terug, de spits in. Onderweg nog ergens een hapje gegeten en tegen 9 uur waren we weer thuis.
Wanneer het uitgezonden wordt laat ik nog weten, is nu nog niet bekend.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

11 reacties

  1. Heey Kim, ook al is de uitzending straks niet echt wat je er van had verwacht (ookal denk ik dat het reuze zal meevallen) en ben je zelf niet echt tevreden over jouw rol in het geheel, je hebt in ieder geval lekker gegeten onderweg en dat is ook heerlijk, niet? Komt helemaal goed met jou op tv!!

  2. Je rol wat vaag, ik hoop dat het wel heel goed in het programma wordt gemonteerd, zodat het ineens een fantastische rol blijkt te zijn. Durf je te kijken? Of zit je half met je vingers over je oren om ze dicht te drukken als je het niet meer kunt aanhoren? Je geeft wel op tijd door wanneer je op tv komt hè? Spannend. Vond je het trouwens wel leuk om te doen?

  3. Nee, ik denk dat ik haast niet durf te kijken! Haast hè want ik zal het wel doen. Die 3 dames waren erg aanwezig, veel verbaal geweld en ik, ach, ik was er ook. Ik heb het idee dat ik nauwelijks iets bij te dragen had, maar goed, we wachten af. Ik zal het vooraf niet te zien krijgen, dus het blijft tot het laatsst toe spannend!

  4. Ben erg benieuwd naar hoe het geworden is en ga zeker naar je kijken!!! Vaag of niet, het lijkt me in ieder geval een hele ervaring.

  5. Jeetje, wat spannend en bijzonder zeg. Ik ben reuze benieuwd wat de verrassing is en wat jouw rol daarin is. Een prachtig initiatief overigens! :Glimlach:

  6. Joh, die stemmen van die dames kunnen ze vast wel lager draaien 🙂 Je zal heus niet als beeldvulling hebben gediend…
    Ik ben benieuwd, en heb bewondering voor je lef hahhaha….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.