Telefoon van het reïntegratiebedrijf

Telefoon

Telefoon

Vanmiddag werd ik gebeld. Gebeurt wel vaker, niks spectaculairs dus. Maar deze keer was het iemand van het reïntegratiebureau….
“ik wil graag een afspraak met u maken. Komt donderdag uit?”
Nou, ik als vakantievierende werkloze heb dan wel tijd hoor!
Komen ze nog langs ook, wat een luxe. Ben benieuwd… Maar goed, het is pas de intake dus er zal nog een heel traject gaan volgen, vermoed ik.

Ik houd u op de hoogte! Wordt vervolgd…

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

6 reacties

  1. Zeker Agens? Is hun werkwijze om thuis af te spreken. Kunnen ze meteen zien hoe het er thuis bijstaat. Pas op hiermee, voor je het weet moet je vanalles uitleggen. Ruim maar een beetje op vast, scheelt een hoop in het vormen van hun vooroordeel!

  2. Hé, goed zeg, Kim! Ja, misschien dat ze even willen kijken in wat voor omgeving je woont. Wel tamelijk concreet van Karel trouwens…
    Zelf ging ik op gesprek bij het reïntegratiebedrijf. Tja, misschien wel omdat ikzelf wilde weten hoe zij werken…

  3. Wat moet ik daar nou van denken? Zegt dat dan zoveel over mij, hoe ik woon?! Nee, het argument was; ik moet eerst bij jou in de buurt zijn dus kan ik net zo goed aansluitend jou komen bezoeken. Het zal wel.

  4. Kim, maar jij en ik kunnen natuurlijk ook samen een winkeltje beginnen hè. Want wij hebben toch ons diploma om zelf een zaak te starten. Ja, nou nog subsidie los zien te peuteren, maar jij met je vlotte babbel kunt dat wel. Zal ik het donderdag eens bespreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.