Update

Update

Gisteren ’s ochtends gesport. Daarna lekker bakkie koffie op, gegeten, in bad geweest en om half 2 kwam Ruud. We kenden hem tot nu toe alleen via chat en telefoon. Het was een geslaagde ontmoeting, rond middernacht ging hij weer naar huis!!

Vandaag kwam mijn vriendin Desiree op een kopje thee. Nee, geen koffie meer sinds ze zwanger is. Ze krijgt al een mooi buikje en het gaat erg goed met haar.

Vanavond kwamen Mariëlle en Richard en Linda. Was heel erg gezellig, heb lang met Linda op schoot gezeten. Wat een heerlijk kind!

Vacature

Kreeg van de week ook telefoon van het Oogfonds Nederland. Ze waren benaderd door het Haags Jongerenpanel Gezondheidszorg. Dit panel had vacatures voor een bestuurs- en panellid. Had ik misschien interesse? Vraagtekens

Vrijwilligerswerk

Nou, tsja, stuur maar wat info. Is het vrijwilligerswerk??
Ja, denk van wel, zei ze.
Schiet niet op want het UWV is van mening dat ik, als ik zoveel vrijwilligerswerk kan en wil doen, ik ook wel kan werken. Ja vast.

Sonneheerdt

Gisteren kreeg ik bericht van Sonneheerdt. Maandag moet ik naar Ermelo voor de testweek. Ik verblijf, zo vernam ik, in een bungalow van vakantiecentrum Dennenheul. Dat ligt pal naast het terrein van Sonneheerdt. Is me dat nog eens luxe. ’s Middags wordt een warme maaltijd geserveerd in de kantine en de overige maaltijden kan ik daar afhalen. Het zal vast goedkomen maar blijf het erg spannend vinden. Tot volgende week zou ik zeggen! Zwaaien

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

5 reacties

  1. Alvast veel suc6 volgende week; ik ben erg benieuwd hoe het gaat verlopen en wat de uiteindelijke “beslissing” gaat worden. Hopelijk vind je snel een leuke betaalde baan, want vrijwilligerswerk is leuk, maar inderdaad, betaald werk geeft je nog eens een extra voldoening en je kan zo ook weer eens een centje opzij zetten of eens lekker zonder zorgen gaan shoppen ofzo :-).

    Groetjes
    Kim

  2. Je marktwaarde neemt in ieder geval toe als je gevraagd wordt! Ikzelf had gesolliciteerd naar een deeltijdbaan en daarop kreeg ik als reactie dat men geen aanleiding vond om mij uit te nodigen voor een gesprek… Het betreffende bedrijf had voldoende reacties ontvangen.

  3. Wat een leuke dingetjes, gezellig al die visite hè! En die kleine kindjes vind ik ook altijd zo leuk, hou erg van kinderen, vind dat heel leuk om die koters om me heen te hebben.
    Maar eh sterkte de komende dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.