Er hangt muziek in de lucht

Muziek

Vandaag was ik sporten en Berry ging ondertussen boodschappen doen. Hij had een dvd gekocht en ik vroeg van wie. Dat zei hij niet, hij zette hem op en ik zou hem vast herkennen. Mooi niet. Ik vroeg om een hint. Spanish eyes, zegt ie. Op de een of andere manier moest ik toen alleen aan Julio Iglesias denken die het beslist niet was.

Hij is van de tijd van Tom Jones, zei Berry. Oooohh, ja, eh… Ja! Engelbert Humperdinck! Ja, die is het!!
Ja man, die is van 3 keer voor mijn generatie!!
Volgens Berry tijd dus om die kloof te dichten.
Muziekbox

Tja, de muziek klinkt wel leuk hoor maar de dvd die hij pas had gekocht vind ik beter. Een concert van o.a. the Pasadenas, Jocelyn Brown en Pino d’Angio.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

9 reacties

  1. Engelbert … ik weet nog wel uit die tijd, ( en misschien nog wel ) dat zo’n beetje iedere vrouw aan zijn voeten lag. Als hij zong tenminste.
    Is dat nu ZIJN goede oude tijd?

    erik

  2. Ja het is van die … hoe omschrijf je muziek eigenlijk? Het is een feestje, daar op het podium, het swingt. Zuidelijk, zo kun je het noemen. The Pasadenas, die ken je zeker, riding on a train en zo, een stuk of 4, of 5 dat weet ik niet meer, mannen.

  3. Neil Diamond is mijn tijd, Hot August Night. Live… fantastisch Maar ik luister Joe Cocker, Danny Klein, Axl Rose van alles door elkaar. Een goeie beat, goeie tekst, whiskey voices…
    Als ik tijd heb kan ik op goede muziek eens lekker verdwijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.