Paar dagen op reis

Op reis

Een tijdje geleden werd ik benaderd door het UWV, dat me in contact bracht met Fama, een reïntegratiebureau. Dit bureau zal mij begeleiden in mijn zoektocht naar een baan. Er kwam iemand langs om een intake te houden. Maar daarbij hoorde ook loopbaan- en psychologisch onderzoek. Daarvoor zou ik naar Ermelo moeten, Sonneheerdt, want daar worden de tests uitgevoerd. Het zou nog wel even kunnen duren, zei men.

Nou, dat viel aardig mee. Een paar weken later werd ik al gebeld. Op 23 augustus word ik verwacht in Ermelo. Het duurt een dag of 3, waarschijnlijk. Als alles goed gaat kan ik woensdag weer naar huis. Korte reis dus.

Ik verblijf in een pension, een boerderij aan de rand van Ermelo. Daar verblijven meer mensen die of voor onderzoek of voor scholing op Sonneheerdt moeten zijn. De onderzoeken duren van 9 tot 4 en de rest van de dag ben ik dus in het pension. Over een week is het zover, erg spannend! Meisje met rugzakje zegt: bye en gaat op reis!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

2 reacties

  1. Noem jij dat vakantie?? Bij mij ziet vakantie er anders uit dan tests afleggen van 9 tot 4! Wat ik daarna doe? Ik word naar het pension gebracht, daar eet ik en ’s avonds ben ik of met anderen of ik lees een boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.