Mazzeltje

Mazzeltje

Al zo’n jaar of 10 bezoeken Berry en ik regelmatig de schouwburg in Tilburg. Natuurlijk is niet iedere voorstelling of concert even leuk of goed maar toch altijd naar tevredenheid. Tot afgelopen week. We gingen naar de Grote spektakelshow van Arie en Silvester. Waardoor het kwam weet ik niet maar al in het begin bekroop me het gevoel… dit wordt niks. Ik hoopte dat het bij een slechte start zou blijven en dat het leuke gedeelte nog zou komen! Jammer maar helaas.

In de pauze besloten we naar huis te gaan. De grappen waren zo flauw en afgezaagd, ik vond er werkelijk niks aan. Van het personeel hoorden we dat er die en de vorige avond al meer mensen halverwege vertrokken waren. Kennelijk was dit niet hun beste show.

De schouwburg biedt een mooie service aan haar klanten. Als je je kaartjes inlevert tijdens de voorstelling moet je een formulier invullen, de reden opgeven en dergelijke. Dat wordt dan bekeken en je krijgt later bericht. Wij mogen nu begin mei naar een voorstelling van Mike Boddé, Kees Torn en Onno Innemee; 3D:
Het programma ‘3D’ wordt een crossover met een muzikaal komiek met een spervuur aan rariteiten van persiflerende aard, een komiek met virtuoos rijm en muzikaliteit als handelsmerk en een begenadigd causeur met komieke mimiek.
Daar bovenop kregen we ook nog tegoedbonnen ter waarde van de voorstelling van Arie en Silvester! Dat noem ik pas service!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

8 reacties

 1. Dat zou je toch niet verwachten van die twee. Jammer dat het niets was, maar de vergoeding maakt heel veel goed toch. Hopen dat die avond beter zal bevallen.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Hadden wij ook niet verwacht. We hebben vaker hun voorstellingen bezocht waaruit je kunt concluderen dat die wel zeer de moeite waard waren! Nu is alles een kwestie van smaak maar wel opvallend dat er ditmaal meer mensen vertrokken of na afloop ontevreden waren.

 3. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, en we zijn al bij meerdere voorstellingen in de pauze weggegaan. Wat een service zeg dat je zelfs nog een tegoedbon kreeg voor deze Silvester show.

 4. Het schijnt vrij uniek te zijn, deze service. Het is dubbel en dwars ”goedgemaakt’! Had ik ook nooit verwacht, zowel tegoedbonnen als kaartjes voor een voorstelling op 8 mei.

 5. Dat is boffen. En bijzonder sportief van het theater dat ze het op deze manier proberen goed te maken.

  Nu alvast veel plezier gewenst bij die voorstelling. Mike Boddé is erg goed, dus dat zal heus wel een succes worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.