Verhuizing van pc

Even een kort berichtje…
We zijn nog steeds bezig met de verhuizing. Het zou een heel verhaal worden om alles uit te leggen, doe ik dus maar niet. Vandaag wordt mijn computer afgesloten, snif, en zal ik het even zonder moeten doen. Mijn provider heeft gezegd dat mijn abonnement 7 juni verhuisd wordt… Tjaa, alsof dat zoveel werk is. Maar goed, nog even en ik ben weer online, dan in mijn nieuwe huis! Tot gauw

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

27 reacties

 1. Hiep hoi, ik ben er nog.
  Nou, ik moest het 4 weken van te voren doorgeven, en het zou minimaal 10 werkdagen kosten… kan ik niet rijmen maar oké. Ze gaven door dat het per 7 juni is. Morgen sluiten we de boel aan en zien wel of ie het doet. Ben nu nog in mijn oude huis (appartement).

 2. Bedankt!
  Het gaat erg goed allemaal, het schiet ook al hard op. De schilders zijn bezig in ons nieuwe huis en dat duurt nog anderhalve week, schat ik. Ik mag niet mopperen want het gaat probleemloos allemaal.

 3. Het zou best wel eens kunnen dat het gewoon werkt als je elders de boel weer aangesloten hebt, mits Home daar ook provider is. Zo ik het begrepen heb is het bij telefonie wel van belang dat de lijntjes naar alle telefoons apart aangestuurd worden, maar bij breedband wordt naar verluidt gewoon van het hele netwerk gebruik gemaakt. Wel is dan uiteraard de unieke gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord nodig. Maar wie weet, is het toch weer niet zo simpel als zo ik het nu voorstel… 😆
  Succes ermee!

 4. Leendert, die kans is inderdaad groot, zeker omdat we in hetzelfde postcodegebied blijven wonen. Maar in het nieuwe huis is het momenteel nog niet zo eenvoudig het ‘even’ uit te proberen… Maar goed, we zien wel.

 5. Sterkte met de hele verhuizing, wat een gedoe allemaal, je hebt het er veel te druk mee. Het is hier zo stil!
  Ik mis je.
  Succes, en maar hopen dat je gauw weer aangesloten bent 😀

 6. Ben je er al weer Kim? Veel sterkte met verhuizen en verheug je maar op al het nieuwe…. Veel plezier en ik hoop dat je er snel weer bent!

 7. Welkom terug (?) Kim (?).
  Zijdelings heb ik je verhuizing wel gevolgd hoor, ik ben alleen niet zo actief (geweest) op web-log, komt wel weer eens.
  In ieder geval ben ik blij om te zien dat je nog steeds zo opgewekt bent,als vanouds 😀

 8. Jippie!! Het is vandaag 8 juni en ik zit in mijn nieuwe huis en heb weer internet.
  We hadden een draadloze router gekocht en degene die kwam helpen kon pas vandaag…
  Geen punt want het werkt! Kim weer blij, of nogblijer dan ik al was!
  De verhuizing schiet goed op, de schilders zijn bijna klaar en dan kan alles zijn plek krijgen.

 9. Fijn, Kim! Kom maar op met de verhalen over je nieuwe onderkomen. Een ander huis is even wennen, voor iedereen, maar voor jou lijkt het me extra lastig.

 10. Anna, ik hoop snel de tijd te vinden er iets over te schrijven. Momenteel is en blijft het druk, veel werken, en ontbreekt het me ook aan de rust om ervoor te gaan zitten. Ik zit met mijn pc nog niet op de goeie plek, maar zolang op de bovenverdieping, die van Chris is. Hij staat in zijn keuken! Maar binnenkort gaat de pc naar beneden, en beetje bij beetje komt alles goed en op zijn plek.
  Ik ben al wel erg gelukkig met mijn nieuwe huis, het is prachtig, net een paleis!! Overigens is het huis niet nieuw voor me, maar dat is een verhaal apart en volgt later nog… Erg wennen hoef ik niet, maar het is wel een huis met veel trappen en trapjes dus een beetje oppassen.

 11. Dank je wel!
  Ik zit hier middenin de rommel al echt te genieten hoor! Twee muren in de woonkamer moeten nog gedaan worden, dan is het klaar. De keuken al wel, dus daar zit ik geregeld, heeft ook wel wat! En de slaapkamer beneden is ook af, die is prachtig geworden. Die ligt half onder de grond, evenals de badkamer en garage.
  Ben weer weg, nog even wat werken!

 12. Nee, het is geen bungalow. Het is een hoekhuis (splitlevel) met in totaal 3 verdiepingen. De ruimte die bij ons als slaapkamer dienst doet wordt officieel praktijkruimte (!) genoemd, iemand met een zaak aan huis of zo had er zijn werkkamer van kunnen maken. Nu is het dus slaapkamer en die heeft wel raampjes want hij ligt maar half onder de grond. De garage dus ook, loopt redelijk steil naar beneden.
  De bovenste verdieping is voor Chris waar hij zijn eigen keuken, badkamer en woon/slaapkamer plus balkon heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.