Feestmaand

Feestmaand

Het ziet ernaar uit dat december een echte feestmaand wordt voor ons! En dan niet vanwege sinterklaas of kerst. Al eerder schreef ik over een concert van De dijk, een heerlijke lunch en Berry’s verjaardag. Afgelopen maandag zijn we naar een voorstelling van Lebbis en Jansen geweest in de schouwburg. De heren waren goed op dreef, het was een avond vol humor maar ook rake treffers. Zoals te verwachten viel werd de politiek niet overgeslagen. Balkenende moest het flink ontgelden, maar ook Verdonk, Van der Laan, Rutte en Bos kregen de wind van voren.

Vakantie

Vakantie? Ja, het zit zo… (een heel verhaal hoor dus sla maar een regel of tig over als je de uitkomst gelijk wilt lezen)

Ik doe “nooit” mee aan consumentenenquêtes en dergelijke. Veel te bang dat ik een mailbom vol reclame en andere onwenselijke inhoud over me heen krijg. Maar ja, tussen aanhalingstekens want ik heb een uitzondering gemaakt. De grote consumentenenquête ingevuld en even later: “you’ve got mail!”

Hm, het begint al goed. Een kortingsbon van 35% van Landal greenparcs. We zijn eigenlijk, voor onze begrippen, al lang niet meer weg geweest… misschien toch eens op internet gaan kijken. Zo gezegd zo gedaan. Wij gaan graag naar de Veluwe, onder andere omdat mijn hond meegaat. Dus op zoek naar een park in die omgeving en uiteindelijk kwam ik uit op Beekbergen. De volgende dag belde ik en de prijs was leuk, zo met die korting, en ook voor mijn geleidehond hoeft niet betaald te worden, extra meevaller. Eurobriefje

(h3>Nog een meevaller

“Volgens mij kan het nóg goedkoper”, zegt de dame aan de lijn, “Hoe langer je aan de telefoon hangt hoe goedkoper het wordt!” Waarop ik opmerk dat het meestal andersom is en dat ik nog wel even blijf hangen dan! En jahoor, er ging nog eens bijna 40 euro van af. Daar zeg ik geen nee tegen dus…

Vrijdag gaan Berry en ik er een weekje tussenuit. Ik hoop dat het droog is die week want heb niet zoveel trek in een modderbad. We hebben het ooit eerder meegemaakt, een verregende vakantie in de Veluwe. De hond vindt het wel leuk, al die plassen, al dat water, en ik zeg nog zo: geen bommetje!!
Hoe dan ook zal het vast erg leuk worden en vermaken doen we ons toch wel. Hond wordt uitgelaten door smiley

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

12 reacties

 1. Fijne vakantie Kim!
  Beekbergen ligt volgens mij in een bosrijke omgeving en de plaatsnaam doet vermoeden dat het nabij een beek en bij wat hoger gelegen gedeelten van het Nederlandse landschap ligt…
  Kortom, het zal daar vast goed toeven zijn.

 2. Leendert, je zou best eens gelijk kunnen hebben:
  Beekbergen ligt iets ten zuiden van Apeldoorn. De omgeving met bossen en sprengen is ideaal voor lange wandel- en fietstochten. In vroeger tijden stonden in het dorp veel waterpapier-molens. Een overblijfsel uit deze epoque is de geheel gerestaureerde Ruitersmolen aan de Beekbergse Beek.
  Wij laten het vertrouwde Hoenderloo deze keer voor wat het is en gaan voor het onbekende! Hoewel, de omgeving is vergelijkbaar, denk ik. We gaan dus voor de wandelingen in de natuur.

 3. Heb je die kortingsbon gekregen omdat je mee hebt gedaan aaan die consumentenenquête? Wel lekker een week er tussenuit en met zoveel korting. Bij de balie krijg je vast nog kortingsbonnen voor het restaurant en warme broodjes.
  Geniet ervan, zelfs lopen/fietsen in de stromende regen kan lekker zijn. Je voelt dat je leeft, één met de natuur en daarna lekker voor de brandende open haard opwarmen. Veel plezier.

 4. Een weekendje, of een midweekje er tussenuit doen we eigenlijk VEEEEEEL te weinig. De narigheid dat ik dat alleen maar in de vakanties kan, de duurstbetaalde tijd, kan houdt ons financieel tegen. Je moet wel de mogelijkheid hebben. Maar is het te lang geleden dat we samen weg zijn geweest. Geniet er van Kim, gewoon genieten.

  erik

 5. Peggy, inderdaad kreeg ik die kortingsbon nadat ik meedeed aan de enquête. Over kortingsbonnen zal ik later nog iets schrijven…!
  Willem, we konden op het park gebruik maken van internet, voor 14 cent per minuut of een euro of 8 per uur. En dat deed ik niet omdat er, zoals je al veronderstelde, geen aanpassingen te bekennen waren. Trouwens, ik ontving net 380 nieuwe mailtjes en die verwerk je niet zo snel!
  Erik, dat is het nadeel van werkzaam zijn in het onderwijs. Wij kunnen buiten het seizoen en dat scheelt enorm veel in de prijs. En nu met al die kortingen was het haast voor niks. En helaas worden die alleen buiten het seizoen gegeven als het toch al rustig is in die parken.
  Mike, we gaan al jaren naar Lebbis en Jansen en ze zijn en blijven heel erg goed. Het zijn heerlijke avondjes uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.