Weekje weg

Afgelopen woensdagavond kwamen Berry en ik terug van een weekje vakantie. Zoals we wel vaker doen gingen we ook dit jaar met mijn verjaardag weg. Hoenderloo is bij ons favoriet, vooral omdat we Zeppo meenemen. Het park is heel rustig en zodra je dat uit bent hoef je maar een weg over te steken en je zit midden in de natuur. We hadden enorm veel mazzel met het weer, we hebben geen drup regen gehad.

Dat betekende dus iedere dag erop uit, lekker wandelen. Meestal kom je niemand tegen, hooguit een paar mensen. Ik vind dat erg prettig omdat ik me in de thuisomgeving al omringd weet door veel mensen. De hond kan lekker los, veel rennen en spelen, ideaal. Dat gaat hier in de stad een stuk moeilijker.

Thuis brengen we veel tijd door achter de computer. Een voordeel van op vakantie gaan is dat je eens aan andere dingen toekomt! Ik heb dan ook vrij veel boeken en tijdschriften gelezen. Heerlijk, wijntje bij de hand, wat lekkers erbij! Genieten dus. Klinken met champagneglazen, sant├ę!

Mijn verjaardag was ook erg leuk, ik ben flink verwend door Berry. ’s Avonds gingen we steengrillen. Heel lekker, en gezellig. Kortom, een heerlijk weekje.

Dat was het weer voor deze keer, met de groeten van Kim.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.