Niet nu hè!

Niet nu

Smiley hoest, pakt nu een zakdoek

Nu niet hè… Nou maar wanneer dan wel? Eigenlijk liever nooit.
Juist op het moment dat we prachtig weer hebben ben ik hartstikke verkouden geworden. Verstopte neus, pijnlijke keel, lamlendig gevoel. Ach, ik kan in elk geval wel buiten in het zonnetje gaan zitten met een goed boek. De tv zal de komende tijd weinig anders laten zien dan voetbal, voetbal, voetbal. Dat is aan mij niet besteed dus ga ik liever lezen. Met een stapel zakdoeken binnen handbereik! Smiley ligt in bed, thermometer in mond

Dit deed me denken aan Eckhart Tolle die er zo zijn ideeën over heeft:
Eckhart Tolle op Youtube

Ontwaken in het ‘nu’… wat betekent dat? Hoeveel impact kan een eenvoudige verandering van denken hebben? Deze video laat je meteen de ruimtelijkheid en vrede voelen, als je er voor open staat!
🙂

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

8 reacties

  1. Ja Kim, het gaat al wel wat beter, gelukkig. Ben nog wel erg verkouden maar dat is niet zo erg. Buiten kom ik zo min mogelijk, snel even met het hondje naar het park en weer terug, hij is ook trager dan traag en dan doe ik hem geen plezier om langer in de zon te lopen dan noodzakelijk is. Maar ach, het schijnt weer koeler te worden, later deze week.

  2. Er zijn veel zieken momenteel, hoorde ik op m’n werk: keelontstekingen, verkoudheden. Misschien komt het juist wel door het warme weer, je zweet en zit op de tocht om enigszins verkoeling te zoeken.
    Ik lees dat het inmiddels weer wat beter met je gaat, pas goed op jezelf!

  3. Ja, dat hoorde ik ook, dat er veel zieken zijn. Ik werd afgelopen vrijdag ziek, het begon toen net warm te worden. Maar Berry was al vanaf de zaterdag ervoor ziek, dus ik denk dat hij me heeft aangestoken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.