Ontspanning en …

Ontspanning en toen…

Mijn avond begon goed. We gingen gezellig uit eten om te vieren dat de zoon van Berry een contract heeft gekregen op de plek waar hij als stagiair begon.
Daarna thuis trok ik de stoute schoenen aan. Ik besloot sp2 te downloaden. Je moet een gokje wagen. Nu had ik dat beter niet kunnen doen.
Peuter achter pc
Mijn computeraanpassing, spraaksynthesizer, zweeg in alle talen. Geprobeerd te herstellen, maar niks hielp. Uiteindelijk een goede vriend van me gebeld die een expert is op het gebied van dat programma. Halsbrekende toeren uitgehaald maar het eindresultaat mag er zijn: mijn computer kletst weer als vanouds! Ik vreesde al het ergste voor de komende dagen… Wat kan afhankelijkheid toch lastig zijn!!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

7 reacties

 1. Ik kan me voorstellen dat het ontzettend vervelend is om afhankelijk te zijn van derden.
  Gelukkig zijn er mensen als jouw contact die je heel graag uit de nood helpen
  Ik denk dat jij dat ook doet voor anderen, je bent een biezonder mens Kim 😀

 2. Dank je voor je leuke reactie! En ja, ik help een ander inderdaad waar nodig en mogelijk, heb je goed ingeschat! En wat was ik blij met de hulp die ik kreeg toen ik het nodig had! Een pc zonder aanpassing is onwerkbaar, ik kan er 0,0 mee en dat is knap beroerd.
  OP zo’n moment voel, en ben, ik heel afhankelijk. Maar het zij zo, en gelukkig is alles weer als vanouds, dus zonder sp2. 😉

 3. Tja, ik blijf er nu maar van af… Heb een te oude computeraanpassing. De drivers waren veranderd waardoor Jaws niet meer kon werken. Zelfs sp2 eraf gooien hielp niet. Nu nog merk ik verschil.
  En wat Chris betreft; inderdaad geweldig! Hij heeft er zelf hard voor gewerkt en zichzelf bewezen. Voor hem een hele opsteker, en voor ons ook, we zijn supertrots!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.