Vooral slecht nieuws

Slecht nieuws

Eerst maar even de oppervlakkiger nieuwtjes. Onlangs werd ik geïnterviewd voor het blad Glamour, waarvan ik overigens nog nooit gehoord had. Vandaag ontving ik het nummer in de bus met daarin mijn interview. Is leuk geworden.
Op 15 april verscheen in het Brabants dagblad ook een klein artikel dat over mijn homepage gaat. Het leuke was dat ik reacties kreeg van mensen die ik in geen 25 jaar gesproken heb.
Nieuws

Het andere nieuws waarbij alles in het niet valt is dat onze Chris sinds dinsdag in het ziekenhuis ligt. Hij heeft geen gevoelsregistratie meer in zijn been en kon even later ook niet meer plassen. De afgelopen dagen stonden in het teken van onderzoeken, mri-scans van rug en nek. In zijn nek is een ontsteking ontdekt. De uitslag van de ruggeprik wachten we nog op. We hebben te horen gekregen dat de kans 95% is dat Chris MS heeft. De wereld stort in. We zijn nog steeds verbouwereerd, er is ongeloof, angst, verdriet en alles waarvoor ik geen woorden kan vinden. Dat er veel onrechtvaardigheid bestaat is me wel bekend en dit voelt ook als zeer onrechtvaardig.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

16 reacties

 1. Oh Kim wat een vreselijk nieuws. Eerlijk gezegd weet ik niet goed hoe te reageren.
  Jullie allemaal veel sterkte maar ook moed gewenst om hier op een zo goed mogelijke manier mee om te leren gaan.

 2. hoi kim
  allemaal in spanning voor vandaag en dan krijgen we de uitslag pas morgen heb ik gehoord van lisa, ,maar ja dan nog maar weer ’n dag vol spanning.heel veel sterkte ,ook voor berrie
  jeannie

 3. En toch blijf je stiekem hopen op goed nieuws ….
  dat het toch iets anders is, iets wat minder slopend is ….. .
  Sterkte meis en we volgen jullie op de voet !

 4. Dank voor jullie reacties.
  Jeannie, we weten nog niet wanneer we op gesprek mogen komen. De uitslag laat langer op zich wachten ivm Pinksteren. Onzekerheid is slopend en wachten duurt altijd lang. Maar de belangstelling, het bezoek, de telefoontjes zijn hartverwarmend.

 5. Da’s heel slecht nieuws Kim, dat wens je je vijand niet eens, alleen die klootzak in Oostenrijk die 6 kinderen bij zijn dochter verwekt had en ze vervolgens totaal van de buitenwereld afsloot, maar wat is (on-) rechtvaardigheid……
  Klein lichtpuntje moet toch een feit zijn dat mocht Chris inderdaad MS hebben, er een grote kans bestaat dat het een vorm betreft waar heel goed mee te leven is, dacht ik.
  Sterkte,
  Hugging Bauke

 6. Kom ik ook weer eens kijken op je weblog, lees ik dat over Chris. De ellende blijft je/jullie niet bespaard. Sterkte gewenst. Meer heb ik helaas niet te bieden.

 7. Ik heb heel wat blz op hyves bekeken om dit bericht te lezen. Ik kreeg ineens toch nog de ingeving om hier te kijken.
  Wat een rot situatie is dit voor jullie allemaal. Ik hoop dat je inmiddels meer weet en dat weer een deel van zijn gevoel terug is. MS is slopend, maar bij tijden goed mee te leven, je kunt na een aanval weer opknappen en een hele tijd weer stabiel blijven. Ik hoop dat Chris weer wat opgeknapt is, en dat jullie de uitslag van de mri inmiddels hebben, en meer weten.
  Sterkte voor jullie allemaal.

 8. Woorden van troost zijn er niet voor zulk nieuws, meeleven is het enige dat ik doe, en hopen dat het een milde vorm is waarbij opvlammingen jaren wegblijven. Ik brand een kaarsje en hoop dat het vlammetje een lichtpuntje zal zijn in jullie duisternis.

  Jackie

 9. Hoi Kim en Berry,
  Afschuwelijk nieuws voor jullie allemaal. Kun je mij het adres van Chris mailen voor een kaartje?
  Groetjes,
  Meia

 10. Vrouwke, Sinds ruim 2 weken is Chris weer thuis. Het is na de ruggeprik definitief vastgesteld dat het MS is. De klachten waarmee hij in het ziekenhuis terechtkwam zijn nog niet over, gaat op en af. Of het volledig zal herstellen is de vraag
  De toekomst is onzeker en onbekend. Welke vorm hij heeft zal alleen de tijd kunnen uitwijzen.. Op zich gaat het goed met hem, hij onderneemt steeds meer en maakt volop plannen.

 11. Wat dapper dat hij er op zo’n (naar mijn idee) positieve manier mee omgaat.
  En wat een slag voor jullie allemaal dat het inderdaad de gevreesde MS blijkt te zijn.

  Nogmaals veel sterkte voor nu en voor de toekomst gewenst.

  Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.